Bryllupsgaven

Jeg fant denne koselige sofagruppen på miljøstasjonen på 9-års bryllupsdagen vår i mai, og dro den rett og slett med meg hjem. Da mannen min oppdaget dette i gårdsrommet ble han, som vanlig, oppgitt. Han sa: "jaja, dette får være bryllupsgaven min". Jeg måtte le litt. Men se så fint jeg klarte å få den. Den passer perfekt inn i vår "velkomst-stue". Stoffet nupper litt, men så finnes det heldigvis "nuppefjernere" til dette formålet.
Jeg er ingen møbelomtrekker, så du vil nok finne feil på denne jobben.
Det er ullfilt, tilfelle du lurte. Fargen er grå, men varm. Jeg fikk ikke av armlenene, så jeg stappet stoffet inn under med en kniv. Jeg måtte også sy noen skjøter. Sitteputene er jeg ikke helt ferdig med enda, men et brunt teppe duger som erstatning intil videre...
Bordet på bildet er også fra miljøstasjonen. (Jeg er ganske miljøbevisst skjønner du). Bordet har jeg malt 3 strøk med egghvit 3-stjerners maling.

Her kommer før og etter bilder:

Etiketter: , ,