Kjellerleiligheten
Nå er vi så å si ferdige med å pusse opp leiligheten i kjelleren vår. Puh!
Jeg har noen før- og etter- bilder;)
Det er ikke en "spennende" leilighet, den er lys, så å si helt hvit. Men det var viktig å få det lyst slik at lyset kan flomme inn, siden det er i underetasjen. Leiligheten virker lys og fin nå, skulle ikke tro det var kjeller!
Beskrivelse:
Stuen var grei nok, men for å få det lysere ble vegger og gulv malt hvite. Taket er gipset (mtp. lydisolering) og malt. Sofaen er fra finn, 100.-. Jeg har trukket den om. Det blomstrete stoffet er fra Åhlèns. Sofaen kan også brukes som seng. Leiligheten er ikke stylet så mye, de som skal bo der må få muligheten til å sette sitt eget preg på den. Blomstene på bordet er fra hagen.
Det var ikke kjøkken der før, så vi tok ned kjøkkenet fra hoved-delen og pusset det opp, dvs malte det noen strøk og skiftet ut håndtakene. Det er også ny vask og benkeplate og helt nye hvitevarer. Gulvet er også nytt, det matcher benkeplaten.
Det var ingen bad nede heller, kun et toalett i det råe, uinnredede rommet. Det er montert vegghengt toalett, nytt dusjkabinett (smart med kabinett mtp. evt. fuktskader, lettere å unngå) og vask. Flisene er lagt i striper, annenhver matt og blank.
Vaskemaskinen skal stå i hjørnet, her er alt helt nytt!

stuen før:stuen etter:


kjøkkenet før:


kjøkkenet etter:badet før:


badet etter:

Etiketter: ,