Min bloggliste

søndag 31. oktober 2010

Øredobbe-tips
For et par dager siden var jeg på ikea og kom over den første julepynten. Så så jeg denne dingsen som i utgangspunktet var til å henge julepynt i. Jeg syns det virka mer praktisk å bruke den til dette. Og så var den ganske billig og, tror den kosta 19.-
Billigste smykketreet jeg har sett!

Det beste et menneske kan gjøre...

Her ser du noen bilder av kjøkkenet vårt som vi pusset opp i sommer. Jeg skal prøve å oppdrive noen før bider og, så du ser forskjellen. Vi er kjempefornøyde med kjøkkenet. Det er fra HTH, flatpakka. Da er prisen ikke så gal. Det som var dyrest må være kaffemaskinen, som Mr Hardy insisterte på. Hvis man kan formulere det sånn. Hoho. Joda. Så nå er det kaffe for alle penga. Vi skal øyeblikkelig på middag til noen venner og spise hval. Det kan jo bli spennende;)

Kjøkkentips:

-Klikk-push funksjon på skapdører, skapet åpner seg ved at du dutter fua i den. Genialt når du har grisete hender.
-Utnytt alt som kan bli skapplass, som f eks denne benken vi har på vårt kjøkken. Det er trivelig å sitte og se ut av vinduet.
-Tenk nytt, tenk gjerne linje og former som kan understreke rommets karakter.
-Kjøp en krydderhyle på ikea, mal den og skriv noe hyggelig på den, f eks som jeg har skrevet dette fra forkynneren:
"Det beste et menneske kan gjøre, er å spise å drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev..." Forkynneren 2:24

lørdag 30. oktober 2010

And the winner is....


....Carmen!
Gratulerer med gevinsten Carmen! Du er den første som vinner på min første give-away! Stilig! Send meg adr di på email :P

Jeg fikk hjelp av min datter til å trekke lodd. Hun sa at det sto "sparkesykkel" på loddet. Hihi. Tøysejenta! Planlegger å ha ny give-away snart med flere gevinster;) Fin lørdag!

onsdag 27. oktober 2010

Snodige blandingser og hvem er du?
Jeg syns det er litt artig med rare mat- og drikkekombinasjoner. Her har datteren min løvetannhonning og jordbær på skiva, mens jeg fikk lyst på nykverna kaffe med sukker og marshmallows :/ hohoho. Dessuten liker mannen min, alias Mr Hardy, banan og kaviar på skiva. Offameg. Jeg syns tomater med sukker er deilig på skiva.
Har du noen tips til gode eller rare kombinasjoner?
Og hvem er du egentlig som leser denne rare bloggen min?
Share some love, leave a comment :P

GoRk......eller var det spork? En kryssning mellom gaffel og skje. Ganske smart for barna. De blir jo aldri enige med seg selv hvilken av delene de vil ha...
Kjøpte denne på handysize, en butikk jeg normalt sett aldri går inn i, men her er det mange fine og praktiske gaver! Og ikke minst små, for oss som må frakte de Norge rundt. Har du begynt å kjøpe julegaver, eller skal du lage mange selv i år?

mandag 25. oktober 2010

Husqvarna zig-zag
På lørdag var jeg på loppemarked i Tjelta. Jeg fant litt av hvert, viser frem en ting av gangen. I kveld vil jeg vise fram denne stilige symaskinen fra 1961. Jeg har ikke prøvd den enda altså, men jeg syns bare den var så fin. Egentlig trengte jeg bare en beholder til min gamle, jaja, sånn kan det gå! Se på det stilige heftet som fulgte med. Her er det mange gode tips;)fredag 22. oktober 2010

Ellens sweet world

Her er kaken jeg fikk laget av Ellen Wikse til min mann og min sin 30 års-dag i sommer. Hun er utrolig flink og kreativ. Bare se på dette vidunderet av en kake! I tillegg til å se bra ut, smakte den også deilig (med en kjerne av namnam sjokoladekake) Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.

tirsdag 19. oktober 2010

Hellestø
I helgen var jeg på Hellestø-stranden med min datter. Det var mye folk der ettersom det var nokså fint vær, iallefall da vi dro hjemmefra, ble litt overskyet underveis, men bedre å ta bilder da;)


søndag 17. oktober 2010

Fotomaleri

Her ser du et fotomaleri av en god venninne.
Jeg holder på å rydde maskinen min, for nå har jeg over 11 tusen bilder i den, aiaiai. Det er altfor gøy å knipse... Men jeg får ikke kontakt med min eksterne hardisk, ååå, så irriterende. Jaja, jeg trøster meg med dette bilde. Det er altså et foto som er tapetsert på et lerret, lakkert og malt rundt. Gankse kjekt å lage og! Jeg har fått inn noen bestillinger på disse, etter å ha hatt noe slikt i min forrige utstilling.

I dag var datteren min og jeg på Hellestø- stranden, det var fullt av folk, men atter en gang, macen er full og jeg får ikke importert bildene... Men kanskje i morra :P
Go søndag!


lørdag 16. oktober 2010

Gjeste-bok-bilde
Hjemme hos mamma ligger det en gjestebok som de har fått hilsener i siden 70-tallet. Jeg syns det er en fin tradisjon, selv om det er blitt mer og mer uvanlig. Noen har kanskje en gjestenok på hytta...
Bi har også hatt en gjestebok, men det har bare blitt glemt å la folk skrive i den. Men her er en idè. hvis du ikke vil glemme å la gjestene signere ditt hjem;) Ha et stort lerret hjemme, som du evt har malt med en farge. La gjestene skrive en hilsen på den! Det tar selvfølgelig litt tid å fylle den oppmen... Her ser du bilde av min, denne er ganske stor da, 220x120cm. Men vi har tenkt å ha masse besøk i tiden fremover!

torsdag 14. oktober 2010

Marits verden og give away!
Flatpakka
Her er kjøkkenet vårt, iallefall en del av det. Det kule kjøkkenhåndkledet er fra kid interiør. Det var 3 for 2 eller noe i forrige uke. Naiz. Er meget fornøyde med dette hth-kjøkkenet. Var riktignok flatpakka, men det er jo i utgangspunktet alle kjøkken. Hehe. Den største investeringa er denne kaffemaskinen. Spass når vi har gjester. Ikke det at jeg har så peil på kaffe, men den smaker godt, særlig med kaffebønner fra benk! Min favoritt tror jeg er nogen fra Kenya. Med rund smak, jeg snakker om bønner altså;) Namnam. Ha en fin torsdag.

søndag 10. oktober 2010

Liljer

I full blomst... Dette er riktignok et gammelt bilde, men vakre blomster! Bildene over sofaen er noe forandret og skiftet ut. Men temaet er fortsatt lilla.


Herlig søndag!


Det er en herlig søndag og her skal du få litt gammelt lesestoff. En kjekk kaviar-reklame og!
I går var det så flott vær, men det er deilig med innevær og;) Ha en fin søndag!

lørdag 9. oktober 2010

Puffedipuff

Her er et par puffer jeg fant på miljøstasjonen for en stund tilbake. Jeg tapetserte de og trakk de om med et fluffy stoff, begge fra Åhléns. Nederst ser du hvordan de så ut før.


mandag 4. oktober 2010

lopper i blodet!

Til NIB`s utfordring denne måneden: Jeg har nå kommet fram til at dette er mitt beste loppefunn. Dette skapet fant jeg på finn.no og fikk det fraktet for 60.-
Jeg malte det og tapetserte skapdørene, satte på nye håndtak ettersom nøklene manglet.
Det som står oppå skapet er både gammelt og nytt, lampen er fra ikea, kartet er fra loppemarked, bøkene er fra miljøstasjonen, vingene fra kreAktiv, sukkerskålen og klypa fra fretex, og tekanna fra et annet loppemarked.
Se før bilder av skapet ved å klikke her.


lørdag 2. oktober 2010

Min første GIVE-away!

Nå skal jeg også endelig ha give-away! Det er vel lite som er så kjekt som å gi en gave til noen;)
Premien er et lite bilde av denne søte jenta, og en skjell-lenke eller hva det nå heter.
Håper dette er en gevinst som de fleste bloggerne kan like;)

Reglene for å delta er slik:
- Du får 1 lodd for å bli
følger av bloggen.
- Du får 1 lodd for å kommentere innlegget.
- Du får 2 lodd for å legge ut bildet nedenfor og linke den til giveaway'en på din blogg/facebookside.

Alle kan delta!
Dersom du ikke har blogg, husk å legge igjen emailadr. i kommentaren.

Skriv hvor mange lodd du skal ha i kommentarfeltet.
Lykke til! Spassss!
loppis!Jeg har ikke enda hatt muligheten til å delta på NIB`s utfordring, men denne måneden tar jeg sjangsen! Problemet er bare at jeg har altfor mye lopper, jeg klarer ikke å bestemme meg helt...
Denne tallerken syns jeg er nydelig, den er fra Tyskland. Alt du ser på bildet her er lopper. Bøkene er fra miljøstasjonen, sukkerskåla mm er fra fretex, og tallerkenen er fra loppemarked.
Dette blir spennende;)
Jeg har tatt noen bilder her, men er usikker på om jeg vil ha med noen av disse...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...