Ja takk! Og noe til mamman min og du som mamma :D

Til jentene i NIB og Camilla fra IKEA som syntes jeg fortjente en finaleplass i utfordringen "oppbevaring"! Ble så utrolig glad jeg, og jeg håper at du som min leser har lyst å stemme meg fram i denne saken :D
For å gjøre dette klikker du her, og velg Mrs Hardy. Det var mange flotte bidrag! For å se innlegget som jeg bidro med, klikk her.


Er så glad jeg. Og siden jeg ikke er så trøtt nå, tenkte jeg at jeg likesågodt kunne dele en oppskrift med dere, på noe jeg kaller "avslørte ostepiker" hoho, hadde egentlig tenkt å kalle det noe annet som ikke sømmer seg helt, oj jeg er overtrøtt!


Here we go...


Visp en ca 3 dl fløte til krem.
Tilsett 1 pk philadelfiaost.Ta ut de frosne bringebæra du kjøpte her om dagen (sånn liten pakke)


Mos safarikjeks.


Legg de i porsjonsglass eller i en større skål, lag på lag.


Kremen, kjeksesmulene, bringebæra...Slik skal det se ut, sånn ca:


Avslørte ostepiker

3 dl kremfløte
1 pk philadelfiaost
1 liten pose frossne bringebær
1 pakke safarikjeks


Å fytti katta så godt det er!


Jeg lagde dette til et lite familieselskap vi hadde hos oss i dag.


Og når du leser dette er det nok morsdag, og jeg vet at det er mange herlige mødre som leser bloggen min.

Så dette er til deg: Ha en strålende dag! 
Og til mamman min: Jeg er utrolig glad i deg!


Nyt dagen, den er din!

-manu-

Etiketter: ,