Takler du kritikk?

Eller for den saks skyld: Takler jeg kritikk?

I dag vil jeg skrive litt om hvordan kritikk påvirker meg, og hvordan jeg vil la det påvirke meg. Jeg er nok ikke verdensmester i å takle kritikk, hadde det vært opp til meg hadde alle på jorden holdt hender og vært bestevenner livet ut...
I interiørbloggverdenen er vi gode til å oppmuntre hverandre og gi konstruktiv kritikk, det setter jeg utrolig stor pris på.
Hittil har jeg ikke fått en eneste negativ kommentar av alle kommentarene som er kommet inn. Men jeg er åpen for seriøse kristisk stilte spørsmål.

Tusen takk for gode ord!

Noe jeg kanskje ikke burde gjort, men nysgjerrig som jeg er så "googlet" jeg bloggen min.
Har du noengang gjordt det?
Jeg fant ut hva andre synes om Mrs Hardy. Jeg skal ikke gå i detalj, og jeg syns jo noe av det jeg fant var litt trist, men også underholdene.
Folk har forskjellig smak og sånn skal det være. Men det er ulike måter å formulere seg på. Mye av den negative kritikken er useriøs og fjasete.
Den første gangen jeg så en negativ kommentar til noe jeg hadde gjort, ble jeg varm i toppen.
Men jeg fant fort ut at det var bortkastet energi. Det var ei som irriterte seg over noen av mine oppbevaringstips...Liten digresjon: Stemødre i inngangspartiet


Avsender
Jeg tror det er lurt å se hvem kritikken kommer fra. Ofte kjenner vi jo ikke personene som gir negativ kritikk, men som oftest er det noen som ikke liker det vi gjør, ikke liker oss eller prøver å trekke oss ned.
En bør være veldig selektiv på å reagere på negativ kritikk, da det mange ganger blir gitt kun for å få deg selv til å fremstå på en negativ måte om du ikke velger ditt svar med omhu.
Ergo, som regel er det best å forkaste kritikken dersom den ikke er konstrukstiv og unnlate å svare på den.

Hva syns du?


Det er fint å dele litt tanker rundt dette, eller hva? Før eller siden vil antageligvis alle bloggere/publiserere komme borti en slik situasjon.

-manu-

Etiketter: ,