L E G O lotteri

KONKURRANSE: VINN LEGO GAMES Ditt beste sommerminne med familien!
Da vi var små reiste vi ofte til Norge i sommerferien, siden min 
mor er fra Sveits og vi bodde der til vanlig.
Noen ganger stoppet vi i Danmark, i Legoland.
Det var stor stas! Over er et bilde av min lillebror og 
meg i Legolandlandland ;)Nå som voksen bor jeg på vestlandet med familien min, og som 
dere vet er det jo ikke alltid så pent vær her...
Da er det hyggelig å finne på aktiviteter sammen med familien.

Siden jeg er så begeistret for LEGO, syntes jeg det var hyggelig å ha et samarbeid med dem der DU kan vinne LEGO Games brettspill!

Slik foregår det:

Send inn ditt beste ferieminne – enten om det er et bilde eller en liten historie. Hvis du har en blogg, poster du svaret på bloggen din og legger linken i kommentarfeltet. Jeg trekker 5 vinnere, som hver får 3 flotte brettspill fra LEGO Games. Og i tillegg har jeg noen ”trøstepremier”: Hver dag det regner her i Sandnes (det regner jeg med blir ofte nok, hoho), trekker jeg også en ekstra vinner, slik at du kan samle familien og spille brettspill fra LEGO Games i stedet for å sitte værsyk inne når det er ”LEGO-vær”.

Konkurransen foregår ut juli, så det er flere sjanser for å vinne. Premiene vil bli sendt til deg i august. 
Gleder meg til å høre fra dere!
Og god helg!
Jeg nyter livet... :)Etiketter: , ,