Dette er megFoto: M. Hardy

Dette er meg, Manuela Hardy.
På bildet er noen stikkord med emner jeg liker.

Sammen med min mann og våre 3 barn på 7 år, 5 år og 1 år, bor vi i en gate med det snobbete navnet "Diamantveien". Her tar naboene godt vare på plenene/hagene sine. Vi har ikke grønne fingre selv, men ble tvungne til det etter å ha flyttet hit. Hagen har mange busker ;)
Huset har vi pusset helt opp, slik at det er helt "oss" og vi trives godt her.

Foto: Anette T. Ungar  18.07. 2012, gravid med lille Lionel.

Jeg er ny-utdannet arkitekt og interiørdesigner og jobber som teknisk tegner for tiden. 

Jeg liker gjenbruk og hjemmet vårt er nokså preget av det.
Samtidig er jeg glad i å lage ting, SDS / DIY.

Håper du som stikker innom her koser deg her, det er hele poenget ;)

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du finner noe interessant, eller bare for kosen.Etiketter: , ,