Silvester og forsetter

I morgen er det den siste dagen i 2011, og denne dagen kalles Silvester i Sveits og flere tysktalende land.

Vi skal feire den med gode venner, hvordan liker du å feire Silvester?

Har du noen nyttårsforsetter?
Her er noen av mine:

Jeg ønsker å bruke mer tid sammen med familien. Særlig mine aller nærmeste, men også resten av familien.


I tillegg ønsker jeg å lage et velfungerende system i saker & ting, slik at det blir enkere å holde orden. Jeg ønsker å kvitte meg med ting, for det kan bli for mye av "det gode".

Jenta vår sitt "system" trenger også en liten opprydning...

Jeg har ingen planer om å trene mer, for jeg har vært medlem i Elixia i flere år og kan telle på én hånd hvor ofte jeg har stukket innom (for å "trene"/oppnå en dypere brunfarge). Busted! Jaja, ingen er vel perfekte?

Den beste trimmen jeg får per dags dato er søppleltømming.

Men jeg har midlertid en annen plan, som er gratis. Denne innebærer at jeg skal befinne meg utendørs i en høyere grad enn det som er tilfelle i dag. Dette krever økt fysisk bevegelse, noe jeg kan dra nytte av ettersom jeg helst bedriver innendørs- "aktiviteter". Ja, jeg innrømmer det at jeg er en sofagris/datanerd. Dessuten har jeg en noe forvirrende oppfatning av betydningen 5 om dagen.


For ikke å snakke om one apple a day...


Men dette skal jeg nok få ryddet opp i :)

Dette er jo en glimrende mulighet til å begynne på "ny frisk"!


Jeg vil herved ønske deg en super Silvesterfeiring og en god skli inn i det nye året! (Som vi sier i Sveits).


Fortell meg gjerne om dine forsetter?


Etiketter: ,