Gutt eller jente?

Vi vet enda ikke hvilket kjønn vår lille skatt i magen har.

Jeg kjøpte denne navneboken i Dubai, den inneholder 2500 navn!
Fant ut senere at alle navna var indiske... 

Jenta vår håper på jente, gutten vår håper på gutt.
Men han tror det blir jente, for det er jo han som har gutten i magen sin (han er 3,5 år, og det er jo ikke så lett å forstå alt ;))
Jenta tror det blir gutt.
Hun har navna klare: Bella for jente og Vektor for gutt, herlig nerdete navn. Hun mente Viktor ;)
Min første UL var noe tidlig og jeg fikk gynekologen til å si hva hun trodde, selv om hun ikke ville si det stakkar. Hun holdt en knapp på gutt. Senere, hos jordmoren, fikk vi høre hjerteslagene som ifølge synsing / kjerringråd eller hva det nå heter, kunne være en jente.
Noen kollegaer mener at det ser ut som vi kan vente oss en jente, ettersom kroppen min har forvandlet seg nettopp slik den har gjort.
For jeg har hørt at "jentemager", er noe mer diffuse enn guttemager, dvs de kan velte seg litt mere rundt kroppen. Mens "guttemager" strutter litt mer, og man kan nesten ikke se det bakfra på ei som skal ha gutt, at hun i det hele tatt venter barn. Men det kan man altså på meg ;)

Så har jeg stilt meg dette spørsmålet: Vil jeg egentlig vite hva det er?
Vi har allerder en gutt og en jente.
Kanskje det hadde vært litt mer spennende å ikke visst kjønnet hvis vi hadde 2 av samme kjønn fra før av?
Mannen vil vite det, og vil han, så vil jeg, for jeg syns det er greit at det er likt der. Dessuten het pappa Per og da blir man vel automatisk en "nysgjerrig-Per"?  Å den var tørr!
Mannen har forslagene klare både guttenavn og jentenavn. Det er kanskje litt spesielt. Men det er jo også praktisk, iallefall hvis jeg er enig i forslagene. Guttenavnet er etter en fotballspiller. Jentenavnet er jeg enig i.

Til slutt vil jeg si at hvis vi velger å få vite kjønnet (med forbehold om at babyen vil eksponere det på UL-dagen, så kommer jeg selvfølgelig til å dele det med dere lesere ;)

Si gjerne din mening/erfaring om det å få vite kjønn.

Ha en fin søndag kjære lesere!
Neste innlegg blir om tips fra barnerom :)


Etiketter: ,