LidenSkapelse

God morgen!

Det er lørdag og tid for litt lørdagsgodt.
I den forbindelse vil jeg dele min andre blogg med dere, LidenSkapelse, noen kjenner den allerede fra før. Det har vært lit rolig der inne i det siste.Derfor har jeg fått en medskribent, som er May Helen alias KROnPRINSESSENE.
Det er så kjekt å kunne dele noe med noen, særlig May Helen som er så kreativ og flink!

LidenSkapelse er en blogg  som kun omhandler prosjekter du kan lage selv, det er utelukkende en DIY / SDS (skap det selv) blogg.

Du kan følge den på facebook og, da er det lettere å følge med ;)
Ta gjerne en knapp og ha den på din egen blogg, med link direkte til siden også.

Her skinner solen og jeg har lovt barna at vi skal gjøre noe kreativt. Min "gravide applikasjon" (fra babyverden) sier nemlig at det er nå jeg må bruke tid på hobbyene mine, siden det blir mindre tid til det fremover. Så sant som det er sagt ;)


Ha en kreativ lørdag!

Etiketter: , ,