Boken er kommet!

Og jeg har bestilt noen ekstra ekpemplarer :)
Det er fordi at dere som leser bloggen min 
skal få muligheten til å kjøpe den her.


Karine har samlet noen av de beste DIY-prosjektene 
her, jeg er imponert over resultatet!


Forlagets omtale:
Dette er en kreativ og morsom hobbybok full av overskudd. Forfatteren har samlet de aller beste ideene fra Norges fremste hobbybloggere. Resultatet er nesten 100 ideer til gøyale hobbyprosjekter. Her finner du ting du kan lage for barna og med barna, når du venter på babyen, er hjemme i mammapermisjon eller i årene etterpå. Monsterkosedyr, hjemmesydde muffins til lekestuen, morsomme bursdagskaker og sugerør med bart er noe av det du finner i boka. I tillegg finnes massevis av kreative ideer til å lage verdens fineste barnerom, som prinsessen på erten-seng eller stoler laget av bilhjul. Du trenger ikke være syerske eller snekker for å lage tingene. Alt er enkelt å gjennomføre, og hver idé er presentert med bilder og trinn-for-trinn-beskrivelser. La deg inspirere til å hente fram skapertrangen!


Her er et av mine bidrag:


Boken koster 349.- og de 5 første som bestiller den her, 
skal få et smykke (som vist på bildet) på kjøpet.
Porto kommer i tillegg.

Et fint julegavetips, eller kanskje noe fint til deg selv?
Send meg en mail for å bestille dette.
manuelahardy(at)gmail.com


I dag er min lille skatt 1 mnd - og jeg koser meg maksimalt med ham.

God lørdagskveld!Etiketter: , ,