Berberbukse & vest

I går sydde jeg en bukse og en vest til hun eldste. Mønsteret er fra Stoff & Stil i Stavanger.
Det lilla stoffet er også derfra, mens det brune er fra Kreaktiv. Jeg fikk henne ikke til å posere (noe jeg kan forstå), så jeg tok bilder av henne mens hun tegnet... ;)


Buksen er jo litt posete, men det skal den være. Jeg er sånn passe fornøyd med at det er første gang jeg syr en slik bukse med strikk og skråbånd i vesten. Noen plasser ble skråbåndet på vesten litt bøyd, men jeg lærer nok å unngå dette også etterhvert... Jeg brukte ikke overlock denne gangen siden jeg er litt uvenner med maskinen for tiden, men det gikk helt fint å bruke vanlig sikksakk.


Stoffet er mykt og godt og gjør det behagelig å bevege seg i. Jeg kan tenke meg at det er perfekte "lekeklær". Jeg kan ikke dele mønsteret med dere her, men du kan kjøpe det HER
På nett koster det 35.-
Jeg brukte størrelse 6 år, men hun fyller snart 7. Likevel har hun noe å gå på med denne størrelsen.
Jeg er ikke sikker, men jeg tror DETTE er stoffet jeg brukte...


Ha en riktig fin lørdag videre!
I løpet av helgen kommer det også et lite lotteri som jeg kan anbefale :)Etiketter: , ,