Hvor ble det av Manuela?

I det siste har jeg tenkt litt på trender og påvirknigen av dem.
Jeg føler meg nesten litt fortapt etter forsøk på å henge med og å være trendy.


En av tingene som kjennetegner meg, er at jeg liker å leke med farger. Men nå er det en stund siden det har vært en del farger her inne, det henger kanskje også litt sammen med årstidene, jeg vet ikke. 
Ellers er jeg opptatt av gjenbruk, historie og å lage sine egne ting i interiøret.

I går var jeg for første gang i butikken Stoff & Stil (som endelig har kommet til Stavanger, juhu!), og det var en deilig opplevelse! Det høres kanskje litt rart ut, men det var virkelig det! Å se alle de herlige fargene og å kjenne på de ulike teksturene. Jeg var der sammen med Lionel så lenge han tillott meg det (og litt til.. ;)).
Stoffet på bildet er derfra, en slags chiffon. Jeg falt helt for det, uten å vite hva jeg skulle bruke det til. Jeg måtte iallefall ha 60cm av det. Jeg kjøpte også et mønster til en berberbukse og vest til Naomi, en del skråbånd, knapper og en kilometer metervare. Det geniale med mønsterene herfra er at de er ferdig oppklipte inklusiv 1cm sømrom :D

Anyways, poenget var at jeg prøver å "finne meg selv" litt igjen midt oppi alt som er hot eller not. Som interiørblogger vet jeg én ting: Det er utrolig lett å la seg påvirke! Det er fint å bli inspirert, men jeg synes også det er viktig å være seg selv. Slik som en venninne sa til meg i går: Det er viktig å stole på seg selv, sin egen stil, og det er helt sant!

Trendene er for tiden knallstilige, jeg kan gjerne tillate meg noen trendy elementer, misforstå meg rett.
Men det kan jo hende det er flere som føler det på samme måte som meg?

Blir du lett påvirket av trender?
Er du opptatt av at hjemmet ditt skal være trendy?

Del gjerne dine tanker om temaet :)


Herlig fredag til alle lesere!

Etiketter: , ,