London og London Bridge

Da jeg gikk på arkitektskolen skulle vi holde et foredrag om en valgfri konstruksjon. Jeg valgte da London Bridge siden jeg hadde sett noen spennende bilder fra den. Mange forveksler den med Tower Bridge. I dag er London Bridge nokså kjedelig, men historien er ganske spennende, hvis du vil lese mer kan du klikke HER.

Te - så typisk England!

Som vi kan skjønne utifra barnesangen falt broen og ble bygget opp igjen flere ganger. Den mest originale av dem hadde husbebyggelse, det var denne jeg falt for. Tenk å bo på en bro!
Men konstruksjonen tålte ikke strømningene og den tunge trafikken i tillegg til all bebyggelse. En senere stenbro ble solgt til en amerikaner. Den ble fraktet sten for sten til Arizona og står nå der, det er ganske sprøtt det óg!London er en fantastisk by. Jeg har vært der én gang, da var vi studenter og bodde på et stusselig herberge i Camden. Vi brukte tiden på shopping, barnemusikal (ettersom alt annet var utsolgt eller utenfor vår prisklasse) og Madame Tussauds. 

Jeg har ikke så mange reisetips fra London, men kanskje du har noen? Det hadde jo vært kjekt å delt litt tips. Jeg skal tilbake en gang, da kommer gode tips godt med ;)

Tips: For billige flybiletter kan man søke HER. Det gjorde vi også da vi bestilte sommerferien i år.


PS: Tusen takk for alle de hyggelige hilsenene fra forrige innlegg! Det er kjekt å vite litt mer om dere. Nå er det enda kjekkere å lage innlegg, og enda kjekkere å vite at noen setter pris på bloggen og liker å besøke den :D

Noen av dere bor i området, andre er i samme livssituasjon, noen er jeg i utvidet slekt med, enkelte liker å få gode ideer til å lage ting og noen bor på den andre siden av kloden! Uansett hvem du er, takk for at du la igjen din hilsen <3
Etiketter: ,