TO millioner!

Herlighet! I går passerte bloggen min 2 millioner sidevisninger. Det høres litt mye ut, det er jo mye!
Mon tro hvor alle disse treffa kommer fra? Til daglig har jeg noen tusen sidetreff, men det er ikke like mange personer som klikker seg inn vel å merke (som kalles unike treff). Men mange sidetreff tar jeg som et kompliment ettersom det kan tyde på at folk klikker seg videre inne i bloggen min, eller hva?
Er det ikke slik det fungerer?


Bildene har ikke så mye med saken å gjøre. De knipset jeg i Dubai i påsken en gang.
Stedet heter Bab Al Shams. Jeg anbefaler en tur ut her hvis du er i Dubai! Bildene er tatt rundt solnedgang, noe som sterkt kan anbefales i ørkenen ettersom lyset er helt spesielt da. Men se opp for pågående egyptere. Mye rart her ute...


Anyways, det hadde vært kjekt å høre hvem noen av dere lesere er! Noen av dere legger igjen hyggelige hilsener. Noen forteller meg at de leser bloggen min når jeg treffer dem, da blir jeg litt flau og satt ut. Det er merkelig å tenke på at det er så mange besøkende her, alle disse tallene er jo finfine folk kan jeg tenke meg :)
Jeg vet at de fleste bor i Norge, er kvinnelige og bruker Safari som nettleser. Det er jo viktig med ett eple om dagen tross alt ;)
Kanskje du har lyst å legge igjen noen ord?
Det hadde vært kjekt! Og tusen takk til alle som tar og har tatt seg tid til å legge igjen fine ord :D
Gooood fredag! Ja takk til Idol og cola og alt det der!Etiketter: ,