fredag 15. februar 2013

TO millioner!

Herlighet! I går passerte bloggen min 2 millioner sidevisninger. Det høres litt mye ut, det er jo mye!
Mon tro hvor alle disse treffa kommer fra? Til daglig har jeg noen tusen sidetreff, men det er ikke like mange personer som klikker seg inn vel å merke (som kalles unike treff). Men mange sidetreff tar jeg som et kompliment ettersom det kan tyde på at folk klikker seg videre inne i bloggen min, eller hva?
Er det ikke slik det fungerer?


Bildene har ikke så mye med saken å gjøre. De knipset jeg i Dubai i påsken en gang.
Stedet heter Bab Al Shams. Jeg anbefaler en tur ut her hvis du er i Dubai! Bildene er tatt rundt solnedgang, noe som sterkt kan anbefales i ørkenen ettersom lyset er helt spesielt da. Men se opp for pågående egyptere. Mye rart her ute...


Anyways, det hadde vært kjekt å høre hvem noen av dere lesere er! Noen av dere legger igjen hyggelige hilsener. Noen forteller meg at de leser bloggen min når jeg treffer dem, da blir jeg litt flau og satt ut. Det er merkelig å tenke på at det er så mange besøkende her, alle disse tallene er jo finfine folk kan jeg tenke meg :)
Jeg vet at de fleste bor i Norge, er kvinnelige og bruker Safari som nettleser. Det er jo viktig med ett eple om dagen tross alt ;)
Kanskje du har lyst å legge igjen noen ord?
Det hadde vært kjekt! Og tusen takk til alle som tar og har tatt seg tid til å legge igjen fine ord :D
Gooood fredag! Ja takk til Idol og cola og alt det der!46 kommentarer:

 1. Gratulerer! Jer en av de. Du hvet hvem jeg er og jeg er glad for det ;-)
  Stemningsfull bilder ♡

  Klem
  Vicky

  SvarSlett
 2. Wow utrolig! Gratulerer!! Gleder meg for deg!Ha en riktig god helg! klem Alice

  SvarSlett
 3. Velfortjente 2 mill! Ja, du vet jo nå hvem jeg er - og det er jo utrolig hva bloggingen har ført med seg (eller hur...?) hihi!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye!

  Hvem er jeg......jeg bor i Sandnes og skriver bloggen Bak en hvit dør. Tidligere skrev jeg bloggen Hvite Drømmer.

  Stor klem :D

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Wow! DU skal og ha takk, for flotte og inspirerende innlegg!
  God helg til deg!

  SvarSlett
 6. Hei og gratulerer! Så mange fine lesere som du har :) Jeg er selv en finsk jente som bor i Norge og har lest bloggen din noen måneder nå (tror jeg såg det først på boligpluss sin nettside). Liker spesielt din DIY ideer ti hjemmet. Lykke til videre! :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med så flotte tall,
  det er virkelig mye.
  Ikke rart så flott blogg som du har.

  Fin helg til deg!
  - AC

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med høyt lesertall.
  Jeg tilhører gjenomsnittet av de som leser bloggen din - kvinne-safari-eple... Jeg blar meg alltid bakover og leser til der jeg sluttet sist. Du har alltid så fine bilder:)
  God helg:) Mona

  SvarSlett
 9. Hei Manuela! Eg les bloggen din jamnleg, har deg i bloggrollen min og får opp når nye inspirerande innlegg kjem. Eg "oppdagar" bloggen din då du vart BoligPluss-bloggaren!!

  Eg er Solveig, ein "småbloggar" frå Rosendal, to barnsmor, med nytt hus og ei interesse for hus og interiør!

  Stor klem og gratulere med 2 millionar

  SvarSlett
 10. Wow, gratulerer med fantastisk tall ! Bloggen er jo super :-) God helg !!

  SvarSlett
 11. Wow, gratulerer og så vel fortjent.
  Hilsen en av dine "stamgjester"
  God helg!
  Klem.

  SvarSlett
 12. Wow for noen tall! Og så fortjent!
  Har alltid lurt på hva som ligger i sånne begrep som sidevisninger o.l. Jeg har ikke snøring. Anyways...you know who I am!

  SvarSlett
 13. hei,
  gratulerer masse...
  jeg er ofte innom deg, det vet du kanskje. pleier legge igjen en hilsen i ny og ne også..
  bor i Nord-Trøndelag.
  bestemor til en liten prinsesse på 7 mnd. glad i det kreative, maling og forming, - og have!
  ha en fin helg,
  klem TOVE

  SvarSlett
 14. Velfortjent! du er en inspirerende blogger, og jeg er en av de som leser deg daglig ;)

  Ha en fin helg! =)

  hilsen fra perlesnoren!

  SvarSlett
 15. Hei - stikker innom dann og vann og da glir jeg som regel bakover til der hvor jeg var innom ved forrige anledning, om du skjønner :) Er kanskje blant de som er med på å øke sidevisning da... :)

  Fast leser, men leser ikke til faste tider :)

  Fra Sandnes :) men bosatt i Trondheim.
  Alltid spennende å se hva som skjer hos deg, masse spennende prosjekter! Å veldig inspirerende å se hva du får til med mann borte og tre (?) barn. Amazing! :)

  Var her hos deg jeg fant ut at Søstrene Grene var komt til Langgt :) Kjekt!

  Birte

  SvarSlett
 16. FANTASTISK!
  Gratulerer så mye : ))

  Sinnsykt tall!

  Riktig god helg, Manuela : )

  Klem fra Silje.

  SvarSlett
 17. Jeg titter ofte innom via Safari:)
  Gratulerer med to mill! Wow :)

  SvarSlett
 18. Gratulerer med 2 millioner!

  Jeg har lest bloggen din siden Larsen-jentene på Hamar nevnte deg på sin blogg (eller facebookside)! Liker stilen din veldig godt!

  Jeg bruker verken safari eller epleprodukter, men er veldig glad i eplejuice blanda med farris! ;)

  Lykke til videre! :)

  SvarSlett
 19. Hei!

  Eg falt rett og slett for den hylla di med det halve ansiktet med det store smilet, føttene og det grafiske mønsteret. Då tenkte eg at her må eg følge med:)
  Så eg er ganske ny her :)

  -Veronica

  SvarSlett
 20. Gratulerer med så mange treff! Jeg har fulgt bloggen din en stund, tror jeg fant den gjennom nib? Du tar vakre, inspirerende bilder som jeg liker å titte innom! Jeg har ingen blogg selv, for jeg kunne aldri laget den så fin som du og mine andre favoritter gjør! Jeg bruker Firefox, hvis det er av interesse å vite! Synes også det er gøy å lese en blogg av en som er i samme situasjon som meg - hjemme i permisjon med nr 3 :-) Tusen takk for fin lesing og titting og noen fine bibelvers innimellom!

  SvarSlett
 21. Wow, gratulerer med fantastiske tall! Så velfortjent :-) Jeg er fast leser, men det vet du nok fra før ;-)
  Du er min nr 1, digger deg! Takk for en herlig, velskrevet, nydelig, kreativ og morsom blogg - og for at du er DU!
  Klem ♡

  SvarSlett
 22. GRATULERER :)
  Det er jo ett fantastisk tall, men jeg er ikke det minste overrasket...
  Stå på videre.
  Du er FLINK :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 23. Gratulerer! :)
  Jeg følger bloggen din fra Singapore! Og så har vi bodd i AbuDhabi. Så Dubai har jeg mange gode minner fra! Følger mange norske blogger for da føler jeg meg litt "hjemme" ! Syns din blogg er spesielt fin og du er så kreativ!
  Ha en fin dag!

  Annika :)

  SvarSlett
 24. Gratulera med store tall!! 2 mill er jo heilt fantastisk. Eg er ein av dine ivrige lesere :-)

  SvarSlett
 25. Hei..
  Jeg har fulgt bloggen din i godt og vel 1 år. Er fra Trondheim. I sommer var jeg i Steigen(nordland) på slektstreff. Da fant jeg ut at vi har felles kjente. Turid Skaug, mitt søskenbarn er vel din manns bestemor?

  Liker måten du skriver på, bildene dine og de fleste temaene( er ikke en DIY jente). Artig med inspirasjon uansett:-)

  Solrun Heitmann

  SvarSlett
 26. Hei:) Du har jo så mange flotte bilder, framstår som veldig jordnær og ekte, så det er ikke rart du er populær:) DU er en av favorittbloggerne mine, for ikke å si favorittbloggeren:) Jeg liker det som er ekte og ikke tilgjort, og det er her du kommer inn i bildet!
  God helg til deg og den skjønne familien din:)
  PS. Vi har fått et nytt familiemedlem (Stellavalpen) som har fått sin egne blogg;) (Enhver valp med respekt for seg selv må jo ha sin egen blogg) ;) Ta en titt innom hvis du har lyst, hun er et ordentlig sjarmtroll:) http://lilistella.blogspot.no/ Klem

  SvarSlett
 27. HURRA og gratulerer! SÅ stas da, og jeg skjønner det godt ♥

  Også disse bildene da, WOW! Her skulle jeg gjerne reist.. *hjertehopp*

  God helg til deg
  Klemmer og smil fra meg

  SvarSlett
 28. Hei og gratulerer!
  Jeg er ihvertfall kvinne, safari-bruker og en av dem som leser bloggen din daglig;) Ellers er jeg 27 år og fra Bergen.
  -Carina-

  SvarSlett
 29. Stort tillykke :) det var rigtig mange besøg!! :0)
  Dejlige billeder og Dubai er et skønt sted som varmt kan anbefales :-) rigtig dejlig lørdag - kram Oddstyle

  SvarSlett
 30. Wow! Det er mye! Så gøy:) jeg havnet egentlig veldig tilfeldig på bloggen din, via via et eller annet. Men da jeg fant den fortsatte jeg å kikke og se på den om igjen og om igjen. Jeg liker bildene dine og alle prosjektene. Bruker det som inspirasjon til ting jeg gjør selv. Jeg driver en liten økologisk gård, der vi fordeler og dyrker. Jeg bor ikke på gården hele tiden, så da vi bygget hus ved sjøen begynte jeg å interessere meg for interiørblogger. Selv er jeg utdanna innen keramikk, men driver med alt mulig annet:)
  Camilla

  SvarSlett
 31. Grattis- velfortjent :)
  Fant bloggen din på boligpluss, la meg til som følger og kommer klart tilbake :) liker stilen din godt!

  Klem fra Kristin, fersk blogger!

  SvarSlett
 32. 31år gammel 3 barnsmor fra Farsund-Sørlandet.Fulgt bloggen lenge,innom hver dag og leser.Liker den veldig godt,du er kreativ og skriver bra.Vi fikk begge barn nr 3 med en ukes mellomrom,så var gøy og følge med på graviditeten din og nå når de vokser til(kan ikke skjønne hvor tida har blitt av!!!)Silje V

  SvarSlett
 33. 31 år gammel 2-barnsmamma og matblogger, bosatt i Lørenskog. Blitt tipset om siden din fra Fruen fra Trondheim - barselvenninne fra 1.mann :) Etter jeg til slutt klikket meg inn, har jeg kommet fast tilbake hver gang du legger ut innlegg - fin stil, fine bilder og smarte tips :)

  SvarSlett
 34. Gratulerer med FINE tall Manuela!!
  Skjønner det godt:))

  Takk for herlig bilde som kom i posten i går, elsker det lille lammet ♥ og posteren var KUL!!
  Snill du:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 35. Flotte bilder, herlige lykter! Ønskeseg :D

  Gratulerer med så mange besøkende, det er jo utrolig bra!

  Lørdagshilsen fra Olgamors Finurligheter

  SvarSlett
 36. Oi!
  Gratulerer så masse!
  2 millioner er MYE!

  Jeg runder snart 100 og er fornøyd med det :) Hehe.. Sånn er det å være fersking :)

  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 37. Hei!

  Jeg er også en av dem som leser bloggen din jevnlig, nesten hver dag:)

  Jeg er 33 år og bor på Sandved:)

  Takk for en super blogg!

  -Elisabeth-

  SvarSlett
 38. Gratulerer så mye - vel fortjent!
  Jeg har hatt deg på blogglisten min i noen måneder, og leser hvert innlegg:-) Er aller mest glad i alle de fantastiske DIY´ene som du legger ut. Du er så utrolig kreativ og flink!
  Ellers er jeg 28 år, giftet meg i mai i fjor, har to barn på 6 og 9 år, og nr. 3 på vei, som er en lillebror:-) Han kommer i juni! :-)
  Vi bor i Bergen.

  SvarSlett
 39. haha jeg blir også flau hvis noen sier de leser bloggen min (har dog ikke like mange lesere som deg hihi). pleier å unskylde meg for bloggen, så teit er jeg. Men du har en fantastisk flott blogg.

  SvarSlett
 40. Gratulerer med flotte tall på bloggen din, en blogg jeg har blitt svært glad i å lese :)
  Jeg er ei jente på snart 30, med mann og to barn. Jeg fikk vite om bloggen din gjennom ei venninne
  som har gått på hedmarkoppen fhs med ...hm..var det søsteren din, eller var det deg, eller en kusine..
  I hvertfall, jeg er blitt veldig fan av bloggen din og klikker innom daglig.
  Hilsen fra Ann Helen

  SvarSlett
 41. Hei!
  Jeg har ekkurat begynt å følge bloggen din. Det var vl gjennom FruMæla jeg ble tipset om den, og like etterpå stod det om deg i bolig avisen til Fedrelandsvennen. Var innom bloggen, og ble betatt med en gang! Har blitt daglig følger. 33 år, tobarnsmor fra Flekkerøy utenfor Krisitansand.

  SvarSlett
 42. Hei!
  Jeg har ekkurat begynt å følge bloggen din. Det var vl gjennom FruMæla jeg ble tipset om den, og like etterpå stod det om deg i bolig avisen til Fedrelandsvennen. Var innom bloggen, og ble betatt med en gang! Har blitt daglig følger. 33 år, tobarnsmor fra Flekkerøy utenfor Krisitansand.

  SvarSlett
 43. Hei! Grattis med det flotte tallet:) Jeg har fulgt deg en god stund, og synes du er en stor inspirasjonskilde! Selv bor jeg i Hauge i Dalane, helt sør i Rogaland. Er ikke blogger, men er ganske aktiv på Instagram som silvia_mydland . Ta gjerne en titt på mitt galleri;)

  Ha en fin kveld!

  Silvia

  SvarSlett
 44. Hei, og gratulerer med så mange sidevisninger. Jeg så deg første gangen i Bolig Plus sin kåring av Norges Vakreste Hjem. Ble fasinert av alt du klarer å lage selv - det liker jeg. Selv så startet jeg bloggen Mayes Krypinn for ett år siden, og har fulgt deg siden da. Jeg bor på Bærums Verk i Akershus.

  Klem Maye

  SvarSlett
 45. Hei:) Gratulerer! Jeg har vært jevnlig innom bloggen din siden du var med i "Norges vakreste hjem" i Bolig Plus. Bloggen din er til stor inspirasjon :) Selv er jeg helt ny i bloggverden med bloggen Lykke-Lin, og snoker rundt på blogger for å få idèer, din er absolutt en av favorittene. Gleder meg til å følge deg videre

  Klem fra Line

  SvarSlett
 46. Gratulerer med maaange besøkende!!:) Jeg er en av de;) Har lest bloggen din i over to år, og synes du har det lille ekstra!! Kreativiteten din, og at du deler er herlig:)

  Klem fra Tine

  SvarSlett

Takk for din kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...