V i n k e l S h o p Å p n i n g

Da var det duket for en aldri så liten "nettbutikk åpning" :)
Dette høres kanskje mer voldsomt ut enn det er, og kanskje jeg gjør det fordi jeg liker å styre/nerde på macen min. Men målet med å legge min gamle "blogshop" på en egen nettbutikk, er fordi det virker litt mer ryddig. Forhåpentligvis er det også det ;)
Til vanlig selger jeg ikke så mye, og det er ikke noe jeg lever av (langtifra),
men det er jo moro allikevel ;)

Dette er logoen:
(Føl deg fri til å bruke den på din blogg :))Man betaler med paypal hvis man vil ha noe, det er veldig lettvint, synes jeg da.
Jeg satte opp printprisene litt. (Må jo ligge litt mer der markedet er...)
Og så satte jeg ned smykkeprisene. Maleriene vil jeg også sette ned litt, er jo ikke akkurat Picasso....Dette printet/posteret er ett av mine nyeste. Det er foto jeg har tatt, med ekte kaffisøl, og en fin tekst som passer til. Det er også slik jeg føler det når min kjære og jeg tar en kopp kaffe etter middagen. Det er en fin stund for å si det sånn. Og kanskje det passer som en Valentinsgave? Alle Valentinsting trenger ikke å ha hjerter på seg vettu, selv om det er fint det og ;)

Du lurer kanskje på hvorfor jeg kalte den "Vinkel" og ikke "Mrs Hardy"?
Godt spørmål, ikke det at du spurte men. Jeg bare tok meg den friheten å kalle det noe helt annet. Følte plutselig for å ikke fokusere på navnet mitt. Men vinkel er et fint ord, ikke minst fordi ting kan ses fra ulike vinkler. Til og med med et kamera.

Ja så var det linken til nettbutikken da :D
Den kommer HER.
Enjoy!
Jeg har fiksa det slik at alle får 20% som åpningstilbud ved å bruke koden: MRSHARDY
Hadde vært kjekt om jeg fikk solgt én ting iallefall hoho ;)


Etiketter: ,