Afternoon tea på seilhotellet


Mens vi var i Dubai, var vi på en "afternoon tea" (en slags lønsj) på Burj Al Arab, populært kalt seilhotellet. Jeg trodde bare vi skulle få en kopp te og en liten sandwich, men jeg må nesten vise dere hva vi fikk. 

Jeg anbefaler forresten å ta en tur innom seilhotellet hvis du er i Dubai, men det må bestilles på nett eller via telefon først. Jeg ringte dagen før og vi betalte ca 650.- for en voksen, inkludert et glass champagne ;)


Først fikk vi:En slags forrett med en type kjeks/kake med friske bær.
Den røde stripen er laget av farget sjokolade.
Vi fikk også et glass champagne.


En tallerken med ulike sandwicher.
Den ene er ikke mugla!
Jeg likte alle, de smakte bedre enn de så ut ;)


En slags filet med grønne (ikke mugla) smuler og potetpurre/stappe.


En liché-sorbetis med et slags spiselig roseblad med sukker på.
Denn likte jeg kjempegodt!


Så kom det noen scones med ulike marmelader...


Her glemte jeg å knipse i rett øyeblikk, sorry...


Og så fikk vi velge noen "muffins".
Jeg valgte de som jeg følte ville ta seg godt ut på foto selvfølgelig ;)


Jeg syns smuler også er fint på foto jeg.
Den øverst til venstre smakte sitron og krem, nice.


Jeg hadde også en caffe mocca (istedenfor te).
Til slutt fikk vi en liten boks med pralinesjokolade.

Her er litt flere bilder fra hotellet:


Hotellets innredning står i sterk kontrast til den stramme fasaden som er ment å ligne et skipsseil.
Arkitekten som står bak designet heter Tom Wright.
Jeg mener å huske at det som ligner på et seil  faktisk er et seil (2-lags).
På utsiden får man en følelse av ren enkel design, på innsiden kan det virke som om Willy Wonka har fått frie tøyler. Hotellet beskrives som verdens eneste 7-stjernes hotell. Det ligger på en kunstig øy.
Hotellet på bildet under heter Jumeirah Beach Hotell og har også meget god standard.


Om kveldene belyses "seilet" med ulike farger.
På St. Patricks Day var det grønt med St. P. ikonet.


Sånn, det var litt vel mye info, mer finner du på det store internettet.

Har du vært på seilhotellet, eller vil du dit?

God kveld til deg!
Etiketter: , ,