#bruktduellen

Jeg er begeistret for alt som har med gjenbruk å gjøre, derfor er jeg glad for å hive meg på "hæsjtæg" bruktduellen. Oppfordringen fant jeg inne hos NIB:


FINN.NO skal ha en kampanje hvor en kan utfordre seg selv og andre til å ikke kjøpe nytt på 
50 dager. #bruktduellen. Den starter opp i morgen – heng deg på? Tidligere har jeg blitt omtalt som "søppelsamleren" i Dagbladet. Det var jo en litt artig overskrift, men helt korrekt. Det må riktignok ikke assosieres med dårlig inneklima, jeg har mine forhåndsregler. Jeg er ikke imot innkjøp av nytt "interiørsnop", jeg elsker det selv, men liker holdningen denne utfordringen gir. I det siste har jeg vært opptatt av trender og hvordan de påvirker oss, noe jeg mener har gått i en litt negativ retning og skapt mindre mangfold. Dette er min personlige oppfatning, men jeg tror at en bevissthet rundt dette kan snu til en positiv trend. Begrenset kjøp av nye "interiøreffekter" gir oss muligheten til å tenke kreativt på nye måter. Dette åpner for mer mangfold og mindre kjøpepress.


Er du enig? Hva er dine tanker rundt dette?

Vil du ta utfordringen?
#bruktduellen


PS: Jeg har noen flere gamle skolestoler stående - med mørkegrønn ramme.
Noen som kunne vært interessert?

Etiketter: , , ,