Video killed the radio star


Instagram killed the blogger star.

Eller? Hva tror du, er det ikke blitt litt sånn?
Instagram er jo nesten blitt en miniblogg med en langt lavere terskel.
En lavere terskel for å legge ut bilder og en lavere terskel for å følge med på andres.
It`s so instant!

Jeg er på instagram jeg og, men "mrshardy" er kapret av ei annen, ikke meg altså.
Meg kan du finne HER eller under @manuelahardy


Mine "instant grams" er midlertid preget av det hverdagslige og upolerte. Slik som dette øyeblikket på bildet over. Jeg er blitt så sløv og liker å tilbringe noe tid foran tv`n som du ser. Andre tilfeller av ting jeg deler kan være "snapshots" av ting jeg ser på min iphone, fristeinnlegg om #newblogpost eller bare ting jeg ser. Bildene er av en heller dårligere kvalitet som blir ytteligere forverret av et unødvendig filter. Men det er jo kjekt da, og jeg liker denne "sosiale" aktiviteten i likhet med mange andre. Derfor er det hyggelig med alle følgerne og kommentarer, takk for det :)

I dag har vi hatt bursdagsfest for gutten vår (dette har nok mine instavenner allerede fått med seg), men mer om dette kommer altså på bloggen i morgen. Tema var Super Mario, men jeg tok den ikke helt ut, bare følg med ;)

Jeg ønsker alle mine lesere en deilig 1. mai!Etiketter: ,