Comfort lotteri

Annonseinnlegg

Hver dag setter jeg på minst 1 maskin med klesvask, noen ganger fler. Det er jeg nok ikke alene om ;)


Vi har en vaskemaskin kombinert tørketrommel. Denne kjøpte vi for et par år siden for å slippe å henge tøy til tørk i loftstuen. Jeg er ikke så vandt med tørketrommel og syntes tøyet ble så elektrisk av det. Så var det noen som tipset meg om å bruke litt tøymykner, så ble det bedre. Og det fungerte virkelig! 

Jeg har fått testet ut den nyeste tøymykneren til Comfort. Den fjerner også vondt lukt. Jeg syns den fungerer fint og lukter rent. Til vanlig kjøper jeg den gule Comfort tøymykneren, elsker den duften!
Før brukte jeg ikke tøymykner så ofte, men nå bruker jeg det på 40 graders vask.Har du noengang opplevd vond lukt i nyvasket tøy?

Comfort er så greie at de vil lodde ut ett års forbruk på Comfort tøymykner og Omo tøyvask!

For å være med på trekning må du bare legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.
Vinneren blir trukket om 1 uke, lykke til!


Annonseinnlegg
[Alt-Text]

Etiketter: ,