Pådriver og travel hverdag

Å herlighet nå er det allerede 5 dager siden sist jeg importerte bilder til macen (!?)
Beklager mitt fravær i det siste, men "guri land" som dagene flyr om dagen! Det kan nok være familieforøkelsen som er roten til dette, for ettersom Lionel blir eldre blir også dagene travlere. Men det er fint å være travel med noe så fint som dette.


Over til denne dagen, 16. mai - og den påfølgene dagen, 17. mai!
For meg er det en perfekt pådriver til å få ting gjort. Besteforeldrene til barna kommer også denne helgen, da fikk jeg også tatt i et tak på gjesterommet. Fantastisk.

Du har det kanskje på samme måte som meg? Kanskje du endelig får luket i bedet eller tatt en skikkelig rydderunde i huset? Jeg har ryddet og fikset så mye at jeg ikke har ofret en eneste tanke til hva jeg skal ha på meg i morgen. Men det går nok fint likevel. Jeg har en bunad liggende, men tror den bør sys litt inn. Jeg har nemlig arvet den av pappa sin tante. Nok om det.

Ønsker alle mine kjære lesere fint vær og en flott feiring i morgen! Hurra! Kaga!


Etiketter: , ,