Nyt hvert øyeblikk!

Visste du at man i løpet av et barns liv kommer til å skifte bleie på den ca 4500 ganger?

Bildene har ikke noe direkte med bleieskift å gjøre, men passer jo litt likevel ;)
Foto: Julie Klepp


Libero har en kampanje der fokuset er på å gjøre bleieskift til en hyggelig stund.
Du har kanskje sett reklamen på tv og?
Jeg syns den er fin og liker selv å bruke Libero, selv om jeg varierer litt.
 Selv føler jeg ofte at bleieskiften blir en fin stund der jeg får ekstra god kontakt med skatten min.
Det er ikke alle barn som er glad i å skifte bleie, men Lio ser ut til å like det (foreløbig).
Det er ikke alltid like harmonisk dersom de vrir seg og gjør seg umulige. 
Men selv da kan man også prøve å snu det til en hyggelig opplevelse (iblandt).

Lio har i det siste begynt å reise seg langs sofaen (dvs han begynte i dag).


Mine tips til en hyggelig bleieskift er:

 - Ha et praktisk stellebord 
(Jeg føler at vårt er ganske praktisk, 
jeg har fikset på et fra Ikea, les mer om det HER.)
- Ha alt det nødvendige innen rekkevidde
- Ha godt lys og en behagelig temperatur på rommet/badet
- Prat med barnet, syng eller tøys
(jeg pleier å prate og tøyse, noen ganger snakker jeg sveitsertysk med ham)
- Ha en uro over stellebordet eller en leke lett tilgjengelig
(jeg har ingen uro, men som regel en leke der eller smokken ;))
- Ta deg god tid til din lille skatt
(tiden flyr så fort, jeg vet det høres 
klisjéaktig ut, men det er sånn det er...)


Dette er min mest spesielle bleieskifthistorie hittil:
Jeg var på et innenlandsfly i Norge i forbindelse med en tur jeg tok til Norge da vi bodde i Dubai. Jeg var gravid med Kieron i syvende måned og reiste alene sammen med Naomi som da var ca 20 måneder liten. Hun "gjorde på seg" rett etter avgang. Jeg oppdaget det via buksebenet som ble til en kanal for "godsakene" som kom ut. Det bar preg av en nervøs liten mage, for slik pleide det ikke å være. Dette havnet etterhvert på flygulv ol. og jeg så meg nødt til å skifte på henne umiddelbart, selv om denne flyturen bare tok 35 minutter. Til min store fortvilelse var det ikke stellebord ombord på dette flyet (som jeg forøvrig jeg ikke kunne reise uten sånn helt uten Widerøe, men sånn er det jo i små propellfly). Men som en "lettelse" fikk jeg skifte bleia hennes helt bakerst i flyet, på gulvet (i en mørk krok). Det gikk som det gikk som det måtte gå. Det var ikke særlig enkelt ettersom min høygravide mage blokkerte min dystre utsikt. Det gikk med en hel pakke med våtservietter og jeg fikk verken sunget for henne eller tøyset med henne...
Jeg rakk akkurat å kneppe igjen den siste knappen hennes og beltet oss fast før "lænding".
Det var lenge siden jeg var så svett som da, jeg hadde nemlig kledd meg altfor godt for anledningen.

Det er godt ikke alle bleieskifta er like slitsomme ;)


Hva er din mest minnesverdige bleieskrift? 
Fortell din historie i kommentarfeltet. Den beste historien vinner disse Libero produktene:

·         Libero wet wipes
·         Libero lotion
·         Libero zinc cream
·         Libero mats
·         Libero waste bags
·         2 pakker med bleier i valgfri størrelse



Det er jo kjekt å lese din historie selv om ikke du har små barn lenger og!
:D

Ha en riktig fin søndagskveld!

Innlegg i samarbeid med Libero.

Etiketter: , ,