Vinner av Liberokonkurransen & et tips

Da var det duket for premieutdeling & tips her på bloggen.
Liberokonkurransen ga meg noen herlige bleie-historier, tusen takk til alle som bidro!
Vinneren er annonsert nederst i innlegget.Tips: Jeg har sett det er laget flere ting av dolruller som er klippet i "skiver".
Det mest vanlige er blomster. Men du kan også klippe de opp slik jeg har gjordt og tre en snor i toppen, så får du en fin hjerte-girlander :)


Vinneren denne gangen ble "Anonym".
Det eneste dumme er at jeg ikke har noen kontaktinformasjon, så dersom du som skrev dette er rask med å sende meg en email på manuelahardy ætt gmail dott com, får du premien.
Hvis ikke jeg får mail ila. noen dager må den gå til en annen som da blir annonsert.
Håper du som skrev det leser dette! :)

Her kommer vinnerhistorien:

Artig tema! mange snåle situasjoner man kan havne i med disse søte små! Min mest minneverdige hendte da storebror som nå er 5, var nokså fersk i verden. Vi var i konfirmasjon, og midt under seremonien i kirken måtte lillegutt skiftes på. "Dum" som jeg var sa jeg "neitakk" til snille pappaen som tilbød hjelp. Så jeg hesebleset rundt på den fremmede kirkeplassen for å finne frem. Toalettet hadde ingen ekstra fasiliteter, og der var steingulv. Siden jeg er innmari redd for baselusker, fristet hverken gulvet eller toalettsetet for skift. Så jeg måtte balansere han på fanget mitt sittende på huk i høyhelte bunadssko. Styr siden både baby og jeg hadde på oss bunad for anledningen. Svett!!! Baby var da 5 mnd...så etter skift måtte han ammes! Gulvet og toalettsetet fristet fortsatt like lite...jeg hadde på bunad med søljer og d var et strev å få åpnet opp uten å legge fra seg babyen. Siden baby var stor for alderen/tung, var d slitsomt å stå rett opp og ned å amme, så endte opp med ett bein oppå dosetet, som baby kunne balanseres på. Ler ennå når jeg tenker på hvilket syn d måtte vært om noen hadde sett meg; følte meg lite lekker der jeg stod med bunad på 1/2 8, baby tilkoblet en pupp i løse lufta og foten på do...tenk å vært flue på veggen! Bunad er virkelig ikke et baby/skifte/ammevennlig plagg!! Ganske svett da jeg omsider kom meg inn til siste rest av preken i kirken ja! - forøvrig baby i body og stømpis og jeg selv uten søljer og med bunaden på "en halv snei"! ;-) hilsen "bunadsfreak", som digger bloggen din ;-)


Takk igjen til alle, og ha en fin dag!

Vi skal feire 4. juli her i statene :)


Etiketter: ,