#mrshardyface august

Jeg har hatt en konkurranse gående om en billed/maleri-redigering på instagram.
Jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre med dette bildet, men ønsket å bruke det, så jeg ladge noe "fotokunst" av det slik jeg kunne tenkt meg å brukt det selv. Jeg turde ikke å lage en stencil av det ettersom det ville mistet de fine detaljene. Jeg redigerte selve bildet og brukte 3 lag med filter for å få frem den ønskede effekten.
 
Her er resultatet:
 
 
Her er utgangspunktet:
(For en nydelig jente!)

 
Det er et nydelig bilde og jeg er litt lei meg for at fregnene hennes
 ikke kommer like godt frem i bildet mitt. Håper eieren liker det allikevel ;)
 
For flere muligheter til å få ditt bilde "forvandlet", hashtag det i instagram med #mrshardyface
Hver måned forvandler jeg ett eller flere bilder ;)