10 grunner til å elske høsten

Falling in løv - et dårlig forsøk på ordspill som inkluderer det engelske ordet for høst og det norske ordet for løv. Eller kjærlighet. Det er høst og vi trenger litt inspirasjon til å se lysere på ting.
La oss se nærmere på hvorfor høsten egentlig er en veldig fin tid:


#1
Levende lys. Dette er jo høysesongen for levende lys og alt det måtte innebære.
Gode kubbelys finner du forresten på Åhlèns og -nille (anbefalinger av mine bloggevenninner).

#2
Filmkvelder. Jeg er glad i en skikkelig god filmkveld, og etter at vi fikk barn ble det ikke akkurat færre av de, for det er både praktisk og økonomisk. Lag din egne intimkino i stua, husk m-sjokoladen og et deilig pledd.

#3
Kreativitet. På denne tiden av året elsker jeg å dyrke min kreativitet. Å sitte inne å lage ting er noe av det beste jeg vet. Det er kanskje derfor det dårlige været her borte ikke irriterer meg så mye?

#4
Peiskos. Når jeg (en skjelden gang) har vært på tur der jeg blir skikkelig kald og blaut, er det herlig å komme inn i varmen. Tenne peisen. Varme kalde hender og føtter foran den.
For mange år siden en gang våknet jeg av fyr i peisen og nyvasket krepp. Det var mens vi pusset opp huset i Larvik og det var mamma som tente peisen en lørdagsmorgen. Herlig følelse!

#5
Varme drikker. Kakao. Kaffe mocca. Te. Mmm det er kos!

#6
Kald og frisk luft. Det dufter også så frisk ute om høsten, eller hva?

#7
Fargene. De flotte høstfargene i naturen.

#8
Lyset. Solen som står lavt. Til både glede og irritasjon ;)

#9
Lese bøker. Dette gjelder ikke meg ettersom jeg ikke er så glad i å lese. Men jeg vet at det gjelder mange andre ;) Men jeg liker å "se" bøker. Jeg liker å se på vakre bilder og inspirasjon fra bøker.

#10
Gardinfritt. En siste grunn, bare fordi jeg ville ha 10 grunner. Men den ble ganske dårlig i grunnen. Men du trenger ikke trekke for gardinene om kvelden ettersom det er mørkt ute fra før av (men jeg gjør det likevel).

Kommer du på flere grunner til å elske høsten?
Ha en fin høstdag!


Etiketter: ,