Enkel fornyelse med puter

Det er sikkert flere som liker å skifte ut putetrekk innimellom. Jeg fikk spørsmål av en kollega om jeg hadde noen tips til dette. Jeg kommer gjerne med tips til puter og trekk jeg føler er litt in i tiden, eller puter jeg liker. Dette er noe inspirert av min egen smak vel å merke.

Noe av det som (fortsatt) går mye igjen er det grafiske. Foto er også fortsatt i vinden. Under ser du noen puter jeg fant inne hos Hviit. En nydelig interiørbutikk på nett med en enda nydeligere dame bak, Linda.Som du ser i tillegg til grafisk og foto finner vi også bokstaver og skrift. Materialer avbildet på puter er også fint nå. Personlig liker jeg å mikse litt så det ikke blir for "gjennomført" hvis dere forstår hva jeg mener.
Når det gjelder farger kan du godt bruke pasteller selv om det er høst. Pasteller er fine året rundt! Helhetsinntrykket kan "tøffes opp" med litt stramme kontraster og mønstre i puter, bilder eller tekstiler.

Å sy putetrekk selv er heller ikke dumt. Du kan fint sy noe av gamle dongeribukser, strikkede gensere, skjorter eller kjøkkenhåndklær ol. Mine favorittbutikker når det kommer til metervare er Stoff & Stil  og Åhlèns. Lurer du på hvordan du syr en konvoluttpute? Klikk HER :)

Et annet tips jeg vil gi til masse puteinspirasjon er Society6:
(Jeg så nettopp at de hadde gratis frakt ut uken, men husk på tollavgiften! Hold en bestilling under 200.-)

 Og til slutt noen puter fra min egen Society6 som du finner HER.


 

Håper noen ble litt klokere av dette :)

Kanskje noen av dere lesere har noen gode putetips?
Alle tas imot med glede :)

PS: Det er egentlig (Arkitek)Tirsdag i dag.
Men det er ikke hver tirsdag jeg har fått foreberedt noe spennende.
Derfor ble det puteinnlegg i dag :)
Etiketter: ,