It`s gonna happen!

I dag fikk jeg en pakke i posten. Apropos pakke i posten: Det har blitt en del pakker det siste året. Det er ikke fordi jeg kjøper så mye på nett egentlig, men jeg får sponsorgaver/prøver. En gang fikk jeg til og med Tran signert av Aksel Lund Svindal. Hihi. 

Anyways, tilbake til temaet: Om et par uker er det duket for workshop med Stavanger Aftenblad :D
Da kommer jeg til å møte noen av leserne mine, forhåpentligvis :) Kanskje deg?

Det ble satt opp 2 datoer med totalt 24 plasser. Men ettersom en god del flere ønsket å melde seg på, flyttet vi den siste workshopen (10. november) til Stavanger. Det er utrolig kjekt at så mange hadde lyst til å melde seg på! 

Gleder meg veldig til å møte dere!

På bildet ser du et bilde som vi skal prøve å lage og litt utstyr til noe annet vi skal bruke.


Hvis du har meldt deg på og lurer på noe, kan du sende mail til 
email-linken nederst i DETTE innlegget.


Ha en riktig fin helg!

Husk lørdagsgodt i morgen ;)

Etiketter: ,