Årets julekalender er ikke særlig bloggbar...

For i år går vi for "elf on a shelf". Den bestilte jeg på ebay for en stund siden. HER er linken til den jeg bestilte, men det finnes nok fler enn den. Man kan jo også lage sin egen? Det er jo bare en enkel dukke. At ikke jeg tenkte på det. Anyways, nå er den her og jeg har googlet etter gode aktiviteter for den.
HER fant jeg noen tilfelle noen trenger tips.
Hvordan jeg kom på denne ideen?
Jo, jeg har ei venninne som heter Ellen som brukte denne i fjor, guttene hennes elsket den. Dessuten har barna nok leker og slikt, så jeg tenkte vi må gi dette et forsøk. Tidligere har vi også prøvd "omvendt julekalender" som går ut på å gi vekk en av lekene sine til noen barn som ikke har så mye. Det var ikke så enkelt å gjennomføre dette, så vi tok heller et skikkelig skippertak. Vi ryddet godt i barnas leker en kveld og barna fikk selv velge ut hva de hadde lyst å gi bort. De var svært villige til dette, utrolig bra! Det er et godt tips til dere som vil prøve noe annet. Og en god bevisstgjøring og handling å videreføre.

Litt om "Elf on a shelf": En alv som kommer fra Nordpolen. Hver natt reiser den til nissen for å rapportere om barna har vært greie. Om morran leter barna etter den for å se hva den har funnet på. På Pinterest er det mange gode tips til hva den kan ha funnet på. Jeg har tenkt å prøve på ting på egenhånd, men litt tips er jo ikke feil heller.

Jeg tenker å dele litt av hva den finner på på instagram @manuelahardy
Bare følg med der hvis du er nysgjerrig, dette er jo ikke så veldig "bloggbart" ;)

Ha en fin helg!
Etiketter: , , ,