ArkitekTorsdag: Fundament

Wops, ArkitekTirsdag på en torsdag? Jeg hadde noen tekniske utfordringer...)

Her kommer noen bilder av "fundamentet" for hagestuen. Før- og etter såklart, ettersom utgangspunktet ikke var solid nok.
Den gamle plattingen var støpt på en ustabilt masse av bl.a. jord. Derfor måtte alt rives opp så den nye skulle tåle et mindre utbygg. Det er ikke lurt å ta noen sjangser her ;) Men det er kjedlig å måtte rive opp noe, ikke minst pga. prisen. Du ser på bildene under at de gamle flisene har sprukket opp. Det gamle rekkverket var fortsatt intakt, så vi la det ut på finn.no "gis bort mot henting og demontering". Det var smart syntes vi, det forsvant fort, ble gjenbrukt og vi slapp å løfte en finger...

Vest Betong gjorde støpearbeidet. På bildene under ser du resultatet før det ble pusset og sjøtet i kantene/trinnet. Ja det stemmer, jeg la inn et nivå. Det var egentlig ingen som var enige med meg, men vi får se om jeg oppnår det jeg ønsket med dette.

 
Du ser riktignok ikke så mye på disse bildene (fant ikke et oversiktsbilde i farten). Det kommer senere. På tirsdag får du se litt av bygget som nå er kommet opp.
Etiketter: ,