Strikk en ombrelue

Det er strikketid!

Jeg har strikket en "ombrelue" :) Hva er ombre? Jo, det er fargegradering.
Luen er strikket med grått garn i 3 ulike nyanser.

Ca slik gjorde jeg (husk at ikke jeg er så flink til å forklare strikk...):

La opp 72 masker.
Strikket en ribbekant, ca 5 runder.
Strikket ca 4 rett og 4 vrang.
La opp noen masker mot slutten.
Jeg hadde 3 nøster, 3 ulike farger, brukte ikke opp alt.

Det er ingen fast oppskrift på denne luen som du forstår, det er nok best å prøve seg frem. Jeg tror jeg strikket med 6mm. Det var Hilde som forklarte meg oppskriften for en stund siden.Og sånn så den ut underveis. Det er et kjekt prosjekt å holde på med om høsten!


Ha en riktig fin kveld videre, og tusen takk for alle de 
hyggelige kommentarene på Vixen-nomineringen!

Strikker du også om høsten?
Noe spesielt på gang?


Etiketter: , , ,