Chunky blanket DIY/SDS

I dag skal du få se noe jeg har laget selv.  Jeg har lett etter et tykt garn til å armstrikke et såkalt "chunky blanket", men rett garn til dette koster 1000.-/2000.- for å få en ok størrelse på et pledd. Da jeg var på Ikea her om dagen kom jeg på en lur ide til å lage et rimeligere teppe. De har fleecepledd til 29.- der. Jeg kjøpte 3 slike og gikk hjem og klippet de opp. Dermed fikk jeg 3 nøster "chunky garn".


Her er dattera mi som også likte resultatet :)


Du trenger:

3 fleecepledd el
Saks
2 armer


Du gjør:

Klipp opp fleecepleddene. 
Jeg klippet mine opp-og nedover og rundet av de spisse kantene med en saks. 
Du kan også klippe det opp i sirkel.
Rull opp til nøster.

Armstrikk slik DENNE videoen forklarer det.
Men du bruker ikke 2 emner, kun 1.
Legg opp 30 masker og strikk ca 20 rekker.
Legg opp, ferdig :)

Husk: Gå på do før du strarter.
Det er litt styrete mens det står på siden armene dine er okkuperte for en stund.
Men det går ganske kjapt å strikke det. Ca 1-2 timer.


Jeg liker resultatet med tanke på at det kun kostet meg 87.-

:D

God lørdag!Etiketter: , , ,