Garn i lange baner

Jeg har (igjen) hekle -og strikkedilla. Denne gangen i litt større dimensjoner. Jeg ser ikke ut til å finne tykt nok garn til en grei pris. Etter litt research på internettet fant jeg en nettbutikk i Istanbul. De har et stort utvalg garn i all slags stil. Det er litt mye rart der og, men jeg fant noen fine nøster med bl.a. australsk ull.

*Innlegget er ikke sponset! Det er bare noen gode tips som måtte deles *

Legger ved en link de de ulike typene under hver av dem. 
Hvis du vil bestille noe, så husk å holde hver ordre under 200 nok.


Denne heter "Pure Wool Super Bulky Light Brown"Denne er definitivt den tykkeste jeg klarte å oppdrive, den heter 
"Marine Grey Cream Black Superbulky"Denne heter "Pure Wool Bulky Cream"Denne heter "Peru Alpaca SuperBulky Beige

Jeg kan anbefale denne nettbutikken som heter YarnParadise 
hvis noen leter etter godt og rimelig garn.

Er det noen som har tips ang supertykt ull forresten?
Etiketter: , ,