Hekle noe jeg

Jeg har heklet noe. Ser du hva det er? Haha. Håper det :P


Jeg har ikke oppskriften, jeg bare gjorde noe. 
Men jeg kan prøve å forklare:

Jeg brukte en 9mm heklenål
Garnet heter Viking Eco-alpaca
(ekologisk superfine alpakka)

Så la jeg opp ca 50 makser eller hva det heter. Luftmasker tror jeg de kaller det.
Så heklet jeg. Er ikke sikker på hva man kaller de. Jeg tvinnet garnet over og hentet den ut, så dro jeg gjennom 2 masker, og 2 til. Gjentok dette til jeg var litt over halvveis. Så heklet jeg slik i annenhver maske helt til det ikke var fler igjen. Så lagde jeg fler luftmasker eller hva det er. Jeg laget en pompong på en gaffel og sydde den fast i enden av luftmaskelenken eller hva de nå kaller det.


Den skal ei venninne få av meg, for hun får ei lita jente :)

Ha en fin helg videre!
I morgen får du kanskje se hvordan vi har pyntet såvidt til julen.
Nylig så det nemlig slik ut, barna hadde butikk på spisebordet:

Etiketter: ,