Hvilket teppe?

Jeg vet at mange av mine lesere har god smak, så nå håper jeg dere vil hjelpe meg litt ;)
Jeg er på jakt etter et nytt teppe til stuedelen der jeg har foreviget min mann med maling i ramme.
Jeg vet egentlig hvilket jeg helst vil ha, men er åpen for nye meninger og eventuelle kommentarer. Grunnen til at jeg ikke velger et lyst teppe er fordi jeg har 3 små barn, og stuedelen ligger i forbindelse med kjøkkenet. Jeg kunne valgt en sprek farge, men velger det bort ettersom jeg fra tidligere erfaringer ikke slår meg til ro med fargerike tepper (hvorfor er et helt ennet kapittel). Jeg kunne valg et skinnfell som teppe, men har tidligere erfart at slike ofte loer/røyter, noe som igjen fører til overdreven bruk av sentralstøvsugeren.

Håper du vil dele din mening lenger nede!

Nr 1: Stockholm (ull/bomull) fra IKEA


Nr 2: Sirdal (ull) gråbeige fra Living
Nr 3: Sirdal (ull) skifer, irl.
 noe mørkere enn dette, fra Living 


Nr 4: Basnäs (ull/jute) fra IKEA
Og her er stuedelen det skal passe inn i:
(Husk å legge merke til gulvets farge.)Takk for din mening, gleder meg til å se resultatet!STEM HER:
(Hvis ikke du får stemt her, kanskje du vil gi svar i kommentarfeltet?)

HVILKET TEPPE BØR JEG VELGE?
Nr 1 - Stockholm
Nr 2 - Sirdal gråbeige
Nr 3 - Sirdal skifer
Nr 4 - Basnäs
Poll Maker    

Etiketter: , ,