Slik har vi det EGENTLIG...

I går delte jeg et "egentlig" bilde på instagram. @manuelahardy
Det kunne nesten virke som om folk ville se mer, så her kommer det:
(Bildene er i sort hvitt for å ikke virke for støtende.)


Dette er kanskje ikke det værste bildet, men bare se på gulvet.
Og du som trodde støv og flekker ikke syntes på bilder :P


Spisebordet. Målebåndet er fra Ikea, laderen fra Expert og koppene fra nærbutikken.
Stolene brukes som tørkestativ, meget praktisk.


Og her. Her står det ofte mye rart. I vårt "bibliotek". Det er vel snarere et venterom for rent eller skitten tøy. Logistikken er komplisert... Av og til står det også et barnebilsete her, altettersom. Litt rødsprit på skapet. Og litt tøy som jeg skal gi bort. En ensom sko. Vi kommer sikkert til å lete etter den i morgen.


Litt random sko. Eller en skofest som jeg liker å kalle det. Eller skosalat.


Her pleier vi foreldre å sove. Men i natt stakk jeg til minsten sitt rom. Der har vi en ekstra seng.  Justin Case. Kan jo hende han sover dårlig, våkner tidlig eller får tenner og trenger trøst. I dag våknet han kl 05.00. Men han sovnet igjen, tror jeg. Jeg var der men glemte tiden.


Badet nede er egentlig maksimalistisk innredet. Det gir en fin sjelefred. Den trillesaken skulle egentlig tilføye rommet orden og struktur. Jeg syns tanken var god. Men det går greit så lenge vi har sjarmerende DC shoes til minsten i samme synsvinkel. Ofte er det jo bare fokuset som er feil ;)


Kjøkkenet en morgen etter at mannen har brukt vannpipa (uten det du tror, bare fruktgreier.)
Kombinasjonen vannpipe og tåteflaske er ikke den beste ser jeg...
Anyways. Dette er et unntak. 
Akkurat kjøkkenet er som regel strøkent ettersom 
det er mannen sitt "ansvarsområde".
Helt genial arbeidsfordeling.

Har du det også litt rotete? Egentlig?
Fortell meg gjerne om det :)

Det er jo litt forfriskende å se litt rot av og til.
Selv om jeg ikke skriver om det for ofte, slik er det altså.

God lørdag!
Etiketter: , ,