Oppgradering av spiseplassen

Vi er egentlig fornøyde med spiseplassen vår som i dag består av et hjemmesnekra bord, 4 stoler fra søpla og 2 stoler fra Hilmers Hus. Men nå trenger vi et spisebord i Hagestuen, derfor har vi kjøpt et nytt spisebord (vi flytter det gamle ut).
Det var nettopp salg hos Bolia på spisestuemøbler. Det endte i noen relevante innkjøp.
Fra før av kjøpte jeg 4 gamle Maurenstoler på Tou marked, som jeg har pusset opp. Men mannen ønsket også noen stoler som var gode å sitte i. (Ikke det at Mauren er vond å sitte i, men han følte seg ikke helt trygg i den, hva nå det måtte bety). Anyways, det var dette vi endte opp med:

4 slike fra Bolia

 
En sliken fra Bolia. Vel å merke er vår noe lengre. 2 meter for å være ekstakt.
Vi liker å ha plass til flere :)


Med fare for å virke materialistisk så påvirker et innkjøp fort nye tanker om eksisterende møbler.
Jeg sikter til en diger kommode som vi har brukt som skatoll. Ikke for å legge skylda på noen, men jeg følte presset og gjorde et impulskjøp som jeg egentlig angret på idet jeg dro kortet. Nesten. Det føltes ikke særlig behagelig, men det som er behagelig i etterkant er at vi har båret denne kommoden opp på mitt hobbyavlukke som sårt trengte oppbevaringsmuligheter. Med andre ord er dette en vinn-vinn situasjon som kan forsvares ved at ingenting blir kastet, noe jeg liker. Nå ble det plass til en enkel, ren, rimelig og praktisk løsning der denne kommoden sto. 

Etter et herlig pizzastykke på Ikea, og litt Fanta siden Colapumpa var tom, fant jeg ut at Bestå var en god løsning for den tomme plassen vår. 3 meter Bestå i bredden, opphøyd av 10cm høye ben. Her blir det plass til både saks, tape, papir og fargeblyanter. Det er deilig når ting løser seg på denne måten. Nå satser vi på at vi skal ha denne spisestuen akkurat slik i mange år fremover, og skape fine minner og samtaler sammen med venner og familie.


Her er en av Beståskapene. Vi har kjøpt slike med ben.


Nå er det bare å vente til det blir o mai du skjønne milde.
Da skal dere få se hvordan alt vil ta seg ut i praksis :)
(Boliamøblene ankommer rundt frigjøringsdagen.)


I morgen får dere vite om jeg får en premie i denne konkurransen.
Spennende :)Etiketter: ,