Spiseplass med grønne planter

Spiseplassen er oppgradert og jeg er svak for grønne planter. Forrige helg fikk vi også disse fine liljene av noen venner. Nå har de sprunget ut, kjempefint!

Vi flyttet det hjemmesnekrede bordet ut i hagestuen, dermed trengte vi et nytt bord inne. Vi oppdaget at Bolia hadde 30% rabatt på alt for spisestuen akkurat da, så vi bestilte Pila bord og 4 Backbone stoler som vi skal kombinere med noen brukte Maurenstoler.Her ser du den ene av de 4 Maurenstolene. De andre er ikke helt ferdig restaurerte enda. Jeg har ikke funnet alle de nødvendige knottene enda.
Jeg har også malt litt over bildet på veggen. Fargen jeg brukte heter Sement. Ellers er gulvet Linoeleum/Marmoleum click og den hvite stolen er fra et salg på Hilmers Hus. Benken du ser i forgrunnen snekret jeg for en stund siden. Den fungerer veldig godt som "TVbord".  Skjenken i bakgrunnen består av "Bestå" fra Ikea.

Nå skal jeg gjøre ting klart til i morgen. Jeg har fri med minsten i dag. Jeg må innrømme at jeg ikke har kjøpt inn nye klær til noen av oss i anledning 17.mai :O (Jeg har forsåvidt kjøpt inn en rød hårklype til Naomi.)
I morgen fyller mannen min året, og han liker å ha ting på stell, så jeg får prøve å gi ham nettopp det i gave. Og så har jeg lyst å bake noe godt til meg selv :D 

Er du klar for den o store morgendagen?

Etiketter: , , ,