Ute hos oss

Vi har endelig funnet noen greie møbler å ha i nedhukket på terassen vår. Ønsket oss noe som kunne vare i mange år, gjerne i tre. Og slik ble det...


De 2 stolene er laget av teak, bordet og. De er fra Brafab og heter Cecilia. Stolen i front har jeg fikset opp, den er fra Fretex. Brafab -stolene var lysebrune i trekket, så jeg trakk de om med grått og sort.


En gul hjemmesydd kjole og hundekjeks som visstnok er giftige, jeg har de høyt til vanlig.


En fin t-skjorte til minsten fra Exit. Liker skriften.
Litt for stor bukse... ;)
Og et like overblikk - det var ikke alle barna som ville flytte seg for anledningen.Ja og plantekassene de snekret jeg selv, fikk tips om dette fra ei venninne :) Nå er kroken fullkommen med mindre vi ønsker å kjøpe den tilhørende benken når den kommer inn på lager.


Ha en riktig fin søndag videre!

Dette er mitt bidrag til NIB, for å se flere uterom, klikk HER

Manuela

Etiketter: , , ,