Gresskarmuffins


I samarbeid med Regal vil jeg vise deg hvordan du kan lage alternative Halloweenmuffins. Jeg vet ikke om det er noe som heter det en gang, vi kan også kalle det høstmuffins. Eller cupcakes ;) Mine kaller jeg gresskarmuffins, men bare pga pynten. Muffinsmiks fra Regal får du kjøpt i matbutikken.


Jeg er tilhenger av positive merkedager. Syns at Halloween kan bli en smule skummel for de minste barna. Derfor lager jeg ikke muffins med hodeskaller på :P. Barna synes det er kjempegøy å lage egne figurer av sukkerpasta til muffins og kaker. Her har jeg bakt muffins fra Regal og pyntet med hvit glasur og sukkerpasta. Fant ut at det ikke var så vanskelig å lage gresskar av sukkerpasta. Under får du beskrivelsen.Gresskarmuffins

1 pakke lyse muffins fra Regal
Hvit glasur (jeg brukte Manuela sin, ja hun andre Manuela...)
Oransj og sort sukkerpasta
evt. gult strøssel

Følg anvisningen på pakken, stek muffinsene i hvite former.

Følg så disse instruksene for å lage gresskar:

Rull små kuler av den oransje sukkerpastaen, trykk de litt ned og lag spor på sidene med en kniv.

Lag en liten grop i toppen ved hjelp av tuppen på en skje eller lignende.

Lag stilker av den sorte sukkerpastaen ved å rulle og kutte. Tilpass størrelsen. Mine ble litt tykke i starten...

Dypp "stilken" i bittelitt vann slik at den fester deg til gresskarbiten.

Så er det bare å pynte...


Lykke til!

Manuela


Etiketter: , ,