Gull til høststuen og litt tanker

Det er enkelt og rimelig å fornye sofakroken. For litt siden sydde jeg et par nye trekk. Varme nyanser passer fint inn i stuen om høsten. Ikke minst i vår nøytrale stue, skulle ønske jeg var mer vågal med farger, de er jo til for å brukes ;)


Disse fine stoffene fant jeg på Stoff & Stil. Kjøpte de etter jobb en dag og smuglet de inn i sykroken i loftstuen. Har sydd litt i det siste skjønner du. Det går fint så sant trådene ikke begynner å kutte over hverandre. Jeg er fortsatt ikke helt fortrolig med overlock, men det kommer seg nok.


Ellers må jeg innrømme (det er jo åpenbart) at ikke jeg har fått blogget så mye i det siste. Det har sine grunner. Først og fremst er det ikke fordi jeg ikke ønsker å blogge, men fordi tiden ikke alltid strekker til. I tillegg prøver jeg å unngå å bruke for mye tid på macen når jeg er hjemme. 
Jeg har også fått en ny og spennende jobb på et lite arkitektkontor. Det er midt i blinken for meg og jeg lærer nye ting hver dag.

Jeg kommer ikke til å slutte å blogge, det er altfor kjekt, men du kan ikke regne med en like jevn oppdateringsstrøm som jeg har hatt tidligere. Satser likevel på å ha ukendtlige oppateringer (Y).
Håper du vil fortsette å følge meg og at du finner noe nytteverdi her innimellom :)

Manuela

Etiketter: , ,