Sy en kjole - gratis mal!

Jeg har for første gang i mitt liv laget et eget mønster. Det var ganske artig, og jeg vet ikke om den kan fungere for deg, men nå den iallefall tilgjengelig :) 
Det begynte med at noen som leser bloggen spurte etter den, jeg delte det første bildet på min instagramkonto i anledning min datters 8-årsdag. Jeg sydde denne på frihånd inspirert av en jeg fant på nettet, CPM kids hette det. Jeg hadde ikke kjolen selv, så jeg gjettet meg frem til å lage denne. Utifra den hvite jeg sydde først har jeg prøvd å lage et mønster. Jeg utvidet ermene litt i toppen fordi jeg syntes det var litt trangt i toppen. Kjolen kan kun sys i strech, og det er viktig at strechen gir etter i ermebredden slik at den ikke blir for stram. Den hvite på bildet er sydd i Jersey eller ribb fra Stoff & Stil.


HER har du PDF filen til kjolen/toppen.
Du bør printe den ut i A1 eller du kan dele den opp. Jeg har tegnet en sjekklinje på 20 cm nederst på plansjen.

Det står en kort forklaring på plansjen, jeg ikke så god på sømforklaring, men håper det er forståelig nok. Den er tegnet til en 8-åring, men jeg tipper den passer fint til en 6 åring og :)

Slik ble kjolen da jeg sjekket mønsteret, denne gang sydde jeg den med et litt annerledes stoff, men fortsatt strech såklart:
Dersom du har spørsmål må du gjerne spørre i kommentarfeltet :)

Og dersom noen ønsker å sy denne hadde det vært kjekt å sett resultatet, du kan også bruke hæsjtæg #mrshardy på instagram :)

ManuelaEtiketter: ,