Har du en morsom julehistorie?

Har du en morsom eller klein julehistorie? 

Jeg prøver å tenke etter om jeg har en... Hmm. Jeg opplever jo i grunnen mye rart, men kommer ikke på så mye rart som har skjedd i julen. Det eneste rare/spesielle jeg kommer på er at mamma og pappa kjøpte et litt billig juletre et år, det er mange år siden nå. Treet var sikkert var veldig billig om ikke gratis, for det stå litt ribba ut (slik de jo skal i dag, men ikke dengang...). Mamma og pappa hadde jo ikke mest penger i verden, så de sagde av noen greiner og "festet" de der det var mer behov for dem. Kreativt og artig vil jeg si :) Ikke helt slik vi er vandt med i dag. 

Jeg har så mange gode minner fra barndommen og ikke minst julen fra den tiden. Det var stor stas den julen alle søskenbarna og besteforeldrene var samlet. En helt spesiell stemning! Men det var også kjekt når vi bare var oss og. 


Dette er tatt i fjor jul. Vi hadde ikke et stort tre, men det var et pottetre, noe jeg syns var snilt ettersom treet fikk leve videre etter julaften :)


Og her brukte jeg nye raggsokker som julestrømper. Enkelt, rimelig og tøft :)
Og gjenbruk: jeg bruker de i skrivende stund...


Vil du dele din julehistorie?
Delta i Expedias julekalenderVed å sende inn ditt morsomste juleminne, kan du vinne et hotellgavekort på 5000 kroner!

Les mer HER.
Ha en riktig fin advent videre ;)

Manuela

*Innlegg i samarbeid med Expedia*

Etiketter: ,