sHUS

For tiden gjør jeg mye rart. Mye annet rart enn å blogge. Men jeg tar meg tid til bloggen innimellom, det er en kjekk avkobling fra alt annet.

Ellers jobber jeg på et lite arkitektkontor i Stavanger. Det er et kontor med fokus på bærekraft, naturlige og gode materialer og god design. Perfekt! Akkurat nå har jeg fått mitt første hus-oppdrag. Jeg skal tegne en enebolig for en kjekk familie her i området. Dette har jeg gledet meg til! Jeg kommer til å dele litt av prosessen her inne. Det kan være til nytte både for dere som ønsker å bygge hus en gang, dere som allerede er i gang, eller dere som bare syns det er arti å følge med på hva jeg driver med. Fint er det også for dem som jeg gjør dette for. Håper jeg :)


Her er et bilde av tomten. Jeg kommer ikke til å fortelle mer om familien for å skåne personlig informasjon.

Etiketter: