Natural Cycles

*Innlegg i samarbeid med Natural Cycles*

Jeg er for alt som er naturlig og godt for kroppen. Derfor deler jeg gjerne dette produktet med dere, selv om det er litt personlig. Dette er en type prevensjon som ikke påvirker kroppen på noen negativ måte. Jeg er kanskje litt gammeldags, men jeg har prøvd å unngå medikamenter til dette personlig. Denne saken kan du både bruke som prevensjon, men også som en hjelp til å få barn. Du blir bedre kjent med kroppen din og syklusen din.


Hvordan fungerer det? 
Du måler din temperatur hver morgen og noterer det i appen. Dette blir fort en rutine, jeg har gjort det selv :) Det er ikke vanskelig, og du kan bruke det som en "vekkerklokke".
Appen regner så ut din syklus og kalkulerer de grønne (sikre) og røde (usikre) dagene. Opptil 75% av dagene er grønne. Appen bruker noe tid på å kalkulere dette, derfor vil det i starten ikke være fullt så mange grønne dager. Husk at dere kan kjøre på grønt, men på rødt kan dere heller se en film eller noe, evt bruke kondom hvis dere er veldig våryre. (PS: gullkondomen er best ;))


Den er relativt rimelig og brukervennlig. Og hvis du følger de røde og grønne dagene, så er den like sikker som p-piller. Det som er bra med den, er at du slipper å putte hormoner i kroppen din. Noe jeg i utgangspunktet er skeptisk til.

Min mor har brukt denne metoden lenge, men det var før Natural Cycles fantes. Hun hadde en liten notatbok der hun førte opp temperaturer og lagde diagrammer (det er helt sant), så hun var nok litt forut sin tid ;)

Det er jo mye enklere nå som dette hjelpemiddelet finnes, til en god pris.


Hvorfor har jeg valgt naturlig prevensjon?
- Jeg er for det naturlige
- Jeg har kontroll over hva jeg putter inn i kroppen min (iallefall av hormonene;)
- Jeg blir kjent med kroppen min og syklusen min
- Jeg er ikke allergisk mot dette (Jeg reagerte på P-piller)
- Jeg får ingen bivirkninger
- Ingen risiko for farlige sykdommer 
- Det er rimelig
- Kondom er gøy (iallefall den i gull)
- Du kan bruke det som hjelpemiddel for å planlegge gaviditet

Les mer om Natural Cycles HER.


Dette anbefales :)

Slik har vi "planlagt" alle barna våre. :)Ha en super uke videre!


Etiketter: , ,