Pynt med blomster og planter til påske

* Innlegg i samarbeid med Plantasjen*

Det er så deilig med lysere dager og påske, er du ikke enig? Til påske pleier jeg ikke å pynte så mye, men jeg kjøper alltid noen friske påskeliljer eller andre vårlige blomster hos Plantasjen. 


Her har jeg en egen vri på påskepynt. Jeg dyttet noen hvite fjær mellom bladene på denne blomsten som heter Muscari. Det gir litt ekstra liv og påskefølelse. Egget har jeg dyppet i vann med neglelakk i. Det pynter fint opp sammen med blomstene. Hadde jeg hatt bedre tid ville jeg laget fler ;)


Hvis du ikke er så glad i gult finner du mange andre alternativer, slik som denne blå Muscarien.Stikk gjerne innom Plantasjebloggen "leve med planter" for å få tips til stell av planter, og hvordan du kan innrede hjemmet med friske planter.

Med ønske om en riktig god påske!

Etiketter: , ,