Nå sover jeg godt!

For en stund siden mottok jeg denne deilige madrassen. Den kom levert i en boks, så spratte jeg den opp til en dobbel madrass. Den er utrolig deilig, den former seg fint etter kroppen. Den heter DreamZebra.


De fleste setter vel stor pris på en god madrass, særlig også de med ryggproblemer. Nå skal ikke jeg syte eller noe, men jeg har en middels grad av skoliose, skjevhet i ryggen, som gjør at det er enda viktigere med en god madrass. Derfor kan jeg anbefale denne på det varmeste :)

Denne selges kun via nett, derfor er prisen også langt lavere enn lignende madrasser. Den er ren i designen og for hver madrass de selger gir de bort en soveplass til noen hjemløse. Les mer om dette på deres nettsider HER.


Madrassen kan ligge rett på gulvet eller på en seng eller ribbunn. Den finnes i flere størrelser.Slik ser den ut når du får den på døren:Trenger du en ny madrass til deg selv eller barna, eller til gjesterommet kanskje? Denne passer til alle aldre og kan anbefales! Den har 10 års garanti og du kan teste den i 40 dager før du bestemmer deg for om du vil beholde den.

Alle mine lesere får dessuten avslag på ca 400.- ved å bruke denne rabattkoden: HARDYDREAM

Klikk HER for å komme til nettsiden.

*Innlegg i samarbeid med DreamZebra*

Etiketter: ,