Manuela`s kjappe dessert -tips

Her kommer min versjon av en enkel 17. mai dessert - eller dessert generellt når du har litt dårlig tid. Dette er kanskje ikke så originalt til 17. mai som jeg først trodde, men min versjon er iallefall enkel (kanskje litt for enkel for de som kan dette), men veldig smakfull! Denne kan du kanskje til og med lage uten å gå i butikken, hvis du har 2 gode pålegg, litt fløte og en pakke kjeks :P
Jeg fikk testet ut denne på noen gode venner og jeg kan vel påstå at responsen var vellykket :D Ikke for å skryte altså, men de virket oppriktig fornøyde ;)


Manuela`s kjappe dessert til 4 flotte personer

1 pakke Philadelfiaost
1-2 dl fløte
(litt sitronsaft og sukker om ønskelig)
1 pakke Safarikjeks eller lignende

Pisk fløten.
Tilsett Philadelfiaosten og bland.
Tilsett litt sitronsaft og sukker om du er keen på det. La stå.

Knus så kjeksen med en hakker eller i en pose og slå løs med en hammer eller finn på noe annet lurt, bare ikke ødelegg kjøkkenbenken, for all del!

Finn frem 4 fine glass. Det kan også være vinglass vet du. Strø litt knust kjeks i bunnen. Ha en klatt kremblanding oppå. Hiv på litt bringebærsyltetøy fra Nora eller lignende. Strø på litt mer kjeks, kremblanding, syltetøy og litt kjeks på toppen igjen. Jeg pyntet med litt jordbær. Som du ser hadde jeg ikke blåbær, så jeg pyntet med en blålig blomsterkrans jeg hadde liggende ;) Det er jo ikke hver dag jeg har dette liggende da men, man tar det man har! 
Denne kan også lages med aprikossyltetøy eller lignende. Jeg syns det blir friskt og godt med bringebær :D


Sånn, håper det smaker! Ønsker alle en fin 17. mai feiring! Jeg har noen bilder liggende med dekket 17. mai bord. Det får bli i neste innlegg ;)

Manuela

Etiketter: , , ,