Helt naturlig

*Innlegg i samarbeid med Natural Cycles*

For en stund siden skrev jeg dette innlegget om Natural Cycles. 
Jeg er for alt som er naturlig og godt for kroppen. Derfor kan jeg godt skrive om dette produktet. Denne metoden har jeg prøvd selv, og det funket godt for meg.

Du får en oversikt over syklusen din og lærer kroppen din bedre å kjenne.
Hvordan fungerer det? 
Du måler din temperatur hver morgen og noterer det i appen. Dette blir fort en rutine, jeg har gjort det selv :) Det er ikke vanskelig, og du kan bruke det som en "vekkerklokke".
Appen regner så ut din syklus og kalkulerer de grønne (sikre) og røde (usikre) dagene. Opptil 75% av dagene er grønne. Appen bruker noe tid på å kalkulere dette, derfor vil det i starten ikke være fullt så mange grønne dager. Husk at dere kan kjøre på grønt, men på rødt kan dere heller se en film eller noe, evt bruke kondom hvis dere er veldig våryre. (PS: gullkondomen er best ;))
Den er relativt rimelig og brukervennlig. Og hvis du følger de røde og grønne dagene, så skal den være like sikker som p-piller. Det som er bra med den, er at du slipper å putte hormoner i kroppen din. Noe jeg i utgangspunktet er skeptisk til.

Det er jo mye enklere nå som dette hjelpemiddelet finnes, til en god pris.
Jeg mener dette er spesielt godt å bruke dersom man planlegger å bli gravid ettersom man vil bli bedre kjent med sin syklus.

Les mer om Natural Cycles HER.

Er det flere som har prøvd dette, eller lignende?

Etiketter: