Frosken Pinkolott - Plusseprinsen

I dag skal jeg fortelle deg om en fin bok om en frosk som heter Pinkolott. Syns det passer bra å nevne denne nå som det er like før skolestart.
I tillegg er den skrevet av min stebror (ja, det stemmer, og stesøstra mi og jeg spleiset foreldrene våre sammen), anyways: Denne boken kan anbefales på det sterkeste :)


Første gangen jeg leste denne for barna våre sa jeg: Ok, men jeg leser ikke hele. Men så klarte jeg ikke å stoppe, måtte få med meg hvordan historien sluttet. Den handler om mobbing og vennskap. Jeg er ikke så god til å forklare, men det er en god bok! (Jeg kan jo ikke fortelle alt heller ;))

(Bilde lånt av Tanum)

Her kan du lese om boken i Tønsberg blad. 
Og hvis du vil kjøpe den kan du f eks gjøre det her.

Ønsker alle en fin skolestart :)

Snart får du se flere bilder av lekehytten, følg med ;)


Etiketter: , ,