Best til brød

Vinn en innbygnings-stekeovn til en verdi av 14.195.- !

Gorenje lanserer i disse dager en ny og lekker innbygningsovn. I den anledning holder jeg en konkurranse hvor DU kan vinne denne smarte ovnen.
Lik gjerne Gorenjes facebookside ved å klikke HER.

Litt om ovnen:

  • Gorenje’s indbygningsovn kombinerer moderne teknikk og design med egenskaper fra traditionelle stenovner.
  • MultiFlow 360 ̊-system som gjør det mulig å tilberede mat på 5 nivåer samtidig. Helt konkret kan man fylle plater i alle riller og likevel oppnå et perfekt resultat på alle plater. 
  • PerfectGrill funksjonen for oppnåelse av perfekte sprøde overflader og fremdeles bevare en bløt "kjerne” . Dvs. sprøhet utenpå, bløt inni. 
Denne innbygningsovnen ser ut til å ha mange av de egenskapene jeg savner hos min egen ovn. Bare det at den har egenskapene til en stenovn gjør den unik. Ovnen er avrundet på inssiden, og dette gjør visst også underverker for matlagingen, særlig bakst.

       

For anledningen har jeg bakt et eget brød.

Manuelas matpakkebrød:

400 g hvetemel
400 g sammalt grovt mel
1 ss chiafrø
1 pose tørrgjær
1 ts salt
Vann, lunkent

Bland alt det tørre. Så blander du i lunkent vann, ta så mye vann at deigen fortsatt er litt bløt. La den stå og heve i ca 1 time. Så baker du ut deigen, jeg pleier å bruke olje til dette. Form 2 brød og stek dem i ovnen på ca 180 grader til de er klare, ca 30 min.

Du finner forresten noen kjempegode baketips på DENNE siden.Det er med stor glede jeg får lov til å lodde ut en slik innbygningsovn til en av mine lesere!
Alt du behøver å gjøre for å delta, er å legge igjen en kommentar med hvorfor nettopp du, eller noen du kjenner, fortjener denne fantastiske innbygningsovnen!
(Du kan også delta på instagram når bildet er publisert på @manuelahardy ).

PS: Legg igjen emailadresse dersom du ikke har Google-konto ved å skrive adressen slik: manuelahardy (att) gmail.com, dette for å unngå spam på din email.

Lykke til!

Les mer om Gorenje HER.


*Innlegg i samarbeid med Gorenje*

Etiketter: , , ,